Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τον πρώτο λόγο ο «Γηραιός», αλλά…!

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας έχει κάνει ο Ηρακλής, όμως ο Πανιώνιος δεν πρόκειται να αφήσει τους Θεσσαλονικείς να περάσουν… αέρα από τη Νέα Σμύρνη.

Τον πρώτο λόγο ο «Γηραιός», αλλά…
Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έχει αποκτήσει ο Ηρακλής, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο (19:00, OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πριν από δύο εβδομάδες οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει εντός έδρας με σκορ 2-0 των «κυανέρυθρων», οι οποίοι σήμερα καλούνται να υπερβούν εαυτούς για να μπορέσουν εκείνοι να πάρουν το… εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Οι προπονητές των δύο ομάδων δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να χρησιμοποιήσουν τα βασικά τους «όπλα», ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Συγκεκριμένα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Παπαδόπουλο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αργυρόπουλο, Ρισβάνη, Οικονόμου και Τασουλή. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κόρμπος και ο Μητρόπουλος, με τους Μπουμάλ και Κολοβό στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ιμπαγάσα, ενώ ο Γιάννου θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννακόπουλος, Ποζατζίδης, Χατζηϊσαϊας, Μπακασέτας, Γκέζος, Μπούζας, Καθάριος, Μασούρας και Φούντας.

Με σύστημα 4-3-3 θα παρατάξει ο Νίκος Παπαδόπουλος τον «Γηραιό». Την «κυανόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Χουάντερσον, με την τετράδα να αποτελείται από τους Μπουκουβάλα, Ζιαμπάρη, Μπαρτολίνι και Σαραμάντα. Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Ιντζόγλου, με εσωτερικούς μέσους τους Πορτουλίδη και Ρομάνο. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Τσιλιανίδης, Κάσσος και Περόνε. Στον πάγκο θα είναι οι Λαδάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Καρασαλίδης, Ρουγκάλας, Κυριακίδης, Λουκίνας, Πασάς, Σιατραβάνης και Ζαμπαζής.

Διατητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Μαντάκης από την Ημαθία, με βοηθούς τους κ.κ. Σταυρουλάκη και Βέρρη από το Ρέθυμο και τη Λέσβο, αντίστοιχα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: