Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Κιτρινόμαυρο «τσουνάμι»

Κατά κύματα κλείνουν θέση στο ΟΑΚΑ οι φίλοι της ΑΕΚ! Μετά την κατάρριψη του server, το αμόκ του κόσμου της «Ένωσης» για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό προετοιμάζει για ουρές (και) στα εκδοτήρια.

Κιτρινόμαυρο «τσουνάμι»
Αποφασισμένος να δικαιολογήσει το «ερχόμαστε» που απέκτησε ως μότο η ομάδα του και να… έρθει από παντού στο ΟΑΚΑ είναι ο κόσμος της ΑΕΚ!

Απ’ την ανακοίνωση κιόλας του ορισμού της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό σήμανε συναγερμός στις τάξεις των φίλων της «Ένωσης», που προετοιμάζει ακόμα και για sold out την προσεχή Τετάρτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγη ώρα μετά την έναρξη της ηλεκτρονικής διάθεσης των εισιτηρίων, ο server έπεσε από τη ζήτηση, ενώ το βράδυ της Τρίτης η αναμονή στη σειρά προτεραιότητας άγγιζε τις δυο ώρες.

Την ώρα, δε, που προγραμματίζονται εκδρομές απ’ όλα τα σημεία της Ελλάδας και αρκετά του εξωτερικού, η έναρξη πώλησης εισιτηρίων από τα εκδοτήρια (που ξεκινά από σήμερα) θεωρείται δεδομένο ότι θα προκαλέσει ουρές.

Σε κάθε περίπτωση στην ΠΑΕ ετοιμάζονται πυρετωδώς από την πλευρά τους για ένα παιχνίδι που θα γίνει στο… πιο γεμάτο ΟΑΚΑ των τελευταίων χρόνων. Και θεωρούν βέβαιο ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για ν’ ανταμείψει τον με την πρόκριση τον κόσμο που θα συρρεύσει στο πλάι της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: