Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Νέο «σοκ» με Πόι!

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη, καθώς νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Μάουρο Πόι.
Ο 33χρονος Αργεντινός επιθετικός στη διάρκεια της προπόνησης έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε στη λεκάνη. Ο Πόι θα εξεταστεί το βράδυ από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή. Πάντως ο Πόι έδειξε από την πρώτη στιγμή να πονά αρκετά κι αυτό ανησυχεί τους ανθρώπους της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ομάδας: «Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Βάσκο Φερνάντες, ο οποίος –να θυμίσουμε- υπέστη κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου, συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο 28χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, θα δοκιμάσει την Πέμπτη (05/03) να μπει σταδιακά στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.
Ο Δημήτρης Σαμαράς, που ταλαιπωρείται από διάσταση στον προσαγωγό, με την σειρά του ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός –επίσης- την Πέμπτη θα δοκιμάσει να μπει σταδιακά στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.
Ο Σίντι Σανιά, που έχει φλεγμονή στο ηβικό οστό (λεκάνη), έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος θα ακολουθήσει και αύριο το ίδιο πρόγραμμα, ενώ μεθαύριο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας.
Το ίδιο ισχύει και για τον Γκαέλ Ν’ Λουντούλου (την Πέμπτη θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του). Ο 22χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο, επίσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα θεραπείας.
Το νέο πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας είναι ο Μάουρο Πόι. Ο 33χρονος Αργεντινός επιθετικός στη διάρκεια της προπόνησης έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε στη λεκάνη. Ο Πόι θα εξεταστεί το βράδυ από τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή.
Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο «Δασυγένειο»)».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: