Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πρόταση-βόμβα Κοντονή στον Τσίπρα;

Διαβάστε τι απίστευτο φημολογείται ότι θα ζητήσει ο υφυπουργός αθλητισμού από τον πρωθυπουργό εν όψει της επανέναρξης τoυ πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο… Αναποφάσιστος παραμένει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, σχετικά με το αν θα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Στην έκτακτη συνάντηση της Τρίτης με τους Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη, ζήτησε και από τους δύο να πέσουν οι τόνοι, όμως παράλληλα εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος γι΄ αυτά που ΔΕΝ έγιναν από τους αρμόδιους φορείς στο διάστημα της διακοπής.
Ο Κοντονής πάντως θα λάβει την οριστική του απόφαση την Τετάρτη, αφού συναντηθεί και με τον Αλέξη Τσίρπα, ο οποίος θα ενημερωθεί αναλυτικά για όσα συζητήθηκαν με τους Μαρινάκη – Αλαφούζο.
Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την κυβέρνηση, τις τελευταίες ώρες υπάρχει η σκέψη να δώσει το "οκ" ο Κοντονής για ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, αλλά με έναν και πολύ σημαντικό όρο! Ποιος είναι αυτός; Να γίνουν όλοι οι αγώνες με κλειστές θύρες, δηλαδή χωρίς κόσμο, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος επεισοδίων!
Θυμίζουμε πως από τους "μεγάλους", ο Ολυμπιακός παίζει εκτός με τον Πανθρακικό, ενώ έχουμε και το ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ, το οποίο ωστόσο θα γίνει έτσι κι αλλιώς χωρίς κόσμο, αφού οι Πράσινοι είναι τιμωρημένοι για όσα έγιναν στο ματς με τους Πειραιώτες στη Λεωφόρο.
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: