Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Κουτσουρές: «Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή» (audio)

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Βαγγέλης Κουτσουρές φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» δίνοντας τις εκτιμήσεις για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου του Γηραιού απέναντι στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ηρακλής έχει το πλεονέκτημα. Ο Πανιώνιος είναι, βέβαια, μια καλή ομάδα μεσοεπιθετικά και αν παίξει ο Ιμπαγάσα θα είναι ακόμα καλύτερη. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης μεγάλης αξίας και στην καλή του μέρα μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα του. Είναι και ο Κολοβός, ο Μπουμάλ, είναι γενικότερα μια ταχύτατη ομάδα ο Πανιώνιος που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Από την άλλη θα βρει απέναντί του μια ομάδα με εξαιρετική άμυνα και δεν εννοώ μόνο την αμυντική τετράδα. Δύσκολα δέχεται γκολ ο Ηρακλής και όταν θέλει αποτέλεσμα έχει τον τρόπο να το πάρει.

Για το ποιος θα πάρει την πρόκριση: «Είναι δεδομένο πως θέλω να προκριθεί ο Ηρακλής. Έχει το πλεονέκτημα, έχει καθαρό σκορ υπέρ του, το 2-0 είναι το καλύτερο σκορ για Κύπελλο. Δεν έχει χάσει εκτός έδρας, είναι η μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει στην Ευρώπη, ενώ στο Κύπελλο έχει πάρει αποτέλεσμα και στην Τρίπολη. Αν περάσει ξέρει ότι πάει ημιτελικό κάτι που είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Κουτσουρές στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: