Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Προεργασία για την επόμενη σεζόν!!

Συζητήσεις εν όψει της επόμενης σεζόν έχουν ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ, με το θέμα του τεχνικού διευθυντή να παραμένει στο προσκήνιο. Κουβέντα για τις μεταγραφές που θα γίνουν και το μπάτζετ που θα διατεθεί.

Προεργασία για την επόμενη σεζόν
Τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Ζήση Βρύζα αναζητούν ακόμα στον ΠΑΟΚ, όμως ο σύλλογος φαίνεται πως λειτουργεί, σύμφωνα με όσα είχε εισηγηθεί ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ.

Όπως γράφει η «Live Sport», οι Θεσσαλονικείς φέρονται να αναζητούν έξι ποδοσφαιριστές, εκτός και αν οι άνθρωποι (προπονητής και νέος τεχνικός διευθυντής) που θα έρθουν το καλοκαίρι έχουν αντίθετη άποψη.

Σε πρώτο πλάνο είναι το θέμα του τερματοφύλακα, καθώς λήγουν τα συμβόλαια του Ιτάνζ και του Γιακουμή. Επίσης, θα υπάρξουν κινήσεις για την απόκτηση στόπερ, αριστερών μπακ, χαφ και μεσοεπιθετικών, και εξτρέμ.

Όσον αφορά τον τεχνικό διευθυντή, την υπόθεση φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά ο Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος καλείται να λάβει αποφάσεις για το αγωνιστικό τμήμα, τον προπονητή και το ρόστερ της νέας σεζόν. Σε όλα αυτά, όμως, θα παίξει ρόλο και το μπάτζετ, το οποίο θα καθορίσει ο Ιβάν Σαββίδης και σύμφωνα με αυτό θα γίνουν οι όποιες κινήσεις στον ΠΑΟΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: