Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Δεν ξέρει… από πού του ‘ρχονται!

Κάθε μέρα και νέα προβλήματα προκύπτουν για τον ΟΦΗ. Δε φτάνουν όλα τα υπόλοιπα, κινήθηκε και διαδικασία ενεργοποίησης νέων ποινών από τέσσερις ακόμα πρώην παίκτες της ομάδας.

Δεν ξέρει… από πού του ‘ρχονται
Ανάσα δεν προλαβαίνει να πάρει ο ΟΦΗ. Την ώρα που η ομάδα συνεχίζει να παλεύει για την επιβίωσή της -σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο- τα προβλήματα συνεχίζουν να «σκάνε» το ένα μετά το άλλο.

Ο νέος μπελάς για τους Κρητικούς προέρχεται από το μέτωπο τεσσάρων ακόμα πρώην παικτών (Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Βερόν, Μπούρμπος) οι οποίοι κίνησαν διαδικασία ενεργοποίησης ποινών εξαιτίας μη καταβολής των χρημάτων τους. Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι απ’ την πλευρά των δυο πρώτων υποστηρίζεται ότι η διαδικασία κινήθηκε αυτόματα, αφού κανείς απ’ την ΠΑΕ δεν τη σταμάτησε.

Έτσι, η διοικούσα επιτροπή προσπαθεί πλέον ν’ αποτρέψει νέα αφαίρεση βαθμών, κάτι που για να επιτευχθεί απαιτείται να καταβάλλει τα χρήματα στους παίκτες ως τις 17 του μήνα.

Όλα αυτά την ώρα που, παρά τις προσπάθειες Μαχλά, δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία των νεοαποκτηθέντων, ενώ κατατέθηκε στον εισαγγελέα από τέσσερις πρώην διοικούντες (Μανουσάκης, Φασομυτάκης, Κουτάντος, Διαλυνάς) και η προαναγγελθείσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: