Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ποκετίνο: «Βελτίωση και δυνατό τελείωμα στην σεζόν»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο δήλωσε πως ο χαμένος τελικός του Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι μπορεί να... ωριμάσει τους παίκτες της Τότεναμ ώστε να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα και να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.
«Ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι. Πάντα αυτό έλεγα. Έχουμε ακόμη 12 παιχνίδια και πρέπει να τελειώσουμε την σεζόν δυνατά. Αυτός είναι ο σκοπός μας και θέλουμε να κάνουμε την αρχή με το τρίποντο απέναντι στην Σουόνσι.
Πρέπει να ανυψώσουμε το ηθικό των παικτών και να τους δώσουμε να καταλάβουν πως αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι. Είναι δύσκολο. Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες αλλά πρέπει να ξεχάσουμε και χρειάζεται να συγκεντρωθούμε. Πλέον μας έχει μείνει μόνο μία διοργάνωση και πρέπει να κερδίσουμε το τρίποντο.
Μετά το παιχνίδι το κλίμα δεν ήταν καλό, αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήμασταν απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Είχαμε ανάμεικτα συναισθήματα. Από την μία αισθανόμασταν άσχημα για την ήττα, αλλά από την άλλη αισθανόμασταν καλά γιατί είχαμε κάνει το καλύτερο που μπορούσαμε. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σε ωριμάσει. Νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για να βελτιωθούμε» ανέφερε ο Αργεντινός.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: