Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ! (preview)

Να μαζέψει τα… κομμάτια της από την ήττα στο ματς με τη Λίβερπουλ και να επιστρέψει στις επιτυχίες θα προσπαθήσει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται την ουραγό Λέστερ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν τα κατάφεραν στο «Άνφιλντ», με το τελικό 2-1 υπέρ των «κόκκινων» να τους… ψαλιδίζει κατά πολύ τις πιθανότητες υπεράσπισης του τίτλου τους! Οι «πολίτες» έμειναν στους 55 βαθμούς και το -5 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, η οποία όμως χρωστάει και ένα ματς. Πλέον όλα μοιάζουν να εξαρτώνται από τους «μπλε» στη μάχη της κορυφής και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι νιώθει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την καρέκλα του να… τρίζει.
Αρκετά ξεκούραστη αναμένεται να εμφανιστεί απόψε η Λέστερ. Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο σαββατοκύριακο, καθώς η εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι μεταφέρθηκε (λόγω Λιγκ Καπ) για τα τέλη Απριλίου. Οι «αλεπούδες» προέρχονται από το 2-2 με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα μετά από τις 10 Ιανουαρίου. Με 18 βαθμούς παραμένουν στον πάτο του πίνακα και απόσταση από την… σωτήρια 17η θέση είναι στους 4 πόντους.
Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, με τον Μπονί να ετοιμάζεται για την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα από την ημέρα που πήρε μεταγραφή από τη Σουόνσι στους «πολίτες».
Κανένα νεότερο πρόβλημα δεν υπάρχει και στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, με τον μακροχρόνια τραυματία, Κάσπερ Σμάιχελ, να είναι το μοναδικό όνομα που βρίσκεται στο απουσιολόγιο του Πίρσον.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Τουρέ, Νασρί (Νάβας), Σίλβα, Μπονί, Αγουέρο
Λέστερ: Σβάτσερ, Σίμπσον, Άπσον, Χουτ, Μόργκαν, Κοντσέσκι, Καμπιάσο, Τζέιμς, Μάχρεζ, Σλουπ, Κράμαριτς
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: