Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ο Άρης πληρώνει τον παραλογισμό!!

Γράφει  Βασίλης Μάστορας 
Η ήττα του Άρη από τη Δόξα Δράμας τον έχει βάλει σε πολύ μεγάλη περιπέτεια και επειδή η ομάδα αποτελεί onemanshow για τον κ. Καλαϊτζίδη, κανείς δεν θα πρέπει να περιμένει κάποια καταλυτική παρέμβαση από τον mr. Kalas προκειμένου να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα.

Ο κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι αυτός που αποφασίζει για τον Άρη, εδώ και δύο περίπου μήνες κι αυτός που θα πάρει την επόμενη απόφαση. Ούτε να περιμένετε ότι η επιτροπή «σοφών», δηλαδή Κούης, Ζήνδρος, Μπακούρας, Κωνσταντινίδης, Λ. Παπαδόπουλος  θα ερωτηθούν για το εάν ο κ. Καλαϊτζίδης είναι ορθό να μετατρέψει τον κ. Ντομπρασίνοβιτς σε βοηθό του, καθώς άλλος είναι ο ρόλος τους.

Εάν κάποιος πρέπει να αποφασίσει είναι η διοίκηση του Α.Σ. Άρη, αλλά σύμφωνα με το μνημόνιο που έχει υπογράψει με τον ομογενή επιχειρηματία την ευθύνη για το ερασιτεχνικό τμήμα την έχουν ο τεχνικός διευθυντής και ο έφορος. Σ’ αυτό το «Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει», ο τεχνικός σύμβουλος είναι υποχρεωμένος να αποφασίσει για την κίνηση που θα φέρει τα πάνω κάτω. Ετούτος «έχτισε» την ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο κάνοντας τις μεταγραφικές επιλογές και είναι ο ίδιος που επέλεξε τον κ. Ντομπρασίνοβιτς για τον πάγκο.

Ο κ. Καλαϊτζίδης που άφησε την ομάδα στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την παρέλαβε στην 1η στο τέλος Δεκεμβρίου και την διαχειρίζεται ως 3η 10 αγωνιστικές πριν από το τέλος, προπονητής ήταν και προπονητής παραμένει. Μπορεί για λόγους επικοινωνιακούς να «βαπτίστηκε» τεχνικός σύμβουλος, αλλά όπως λέει καλά πληροφορημένη πηγή ο στόχος ήταν, εάν όλα πήγαιναν καλά, το καλοκαίρι να έβαζε φόρμα και να αναλάμβανε πρώτος προπονητής και ο Μαυροβούνιος να ήταν βοηθός του.

Το πράγμα στράβωσε από τη στιγμή που ο Άρης μπήκε σε περιδίνηση  μετά την ήτα από την Δόξα. Ο κ. Καλαϊτζίδης «καίγεται» να βάλει φόρμα και να μπει μπροστά πιστεύοντας ότι έτσι θα γυρίσει το κλίμα και θα σώσει την παρτίδα. Μία τέτοια εξέλιξη θα την θεωρούσα απονενοημένη ενέργεια από τον τεχνικό διευθυντή που δείλιασε πριν από δύο μήνες να αναλάβει πρώτος προπονητής γιατί κουβαλούσε το βάρος της αποτυχίας της πρώτης του παρουσίας στον Άρη. Όχι δα ότι άλλαξε κάτι θεαματικά κάτι από τότε μέχρι σήμερα, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που το συναίσθημα θα νικήσει τη λογική. Άλλωστε στον φετινό Άρη ο παραλογισμός κυριαρχεί από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού κι αυτό πληρώνει η ομάδα.

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: