Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Νιούκαστλ - Μαν. Γιουνάιτεντ!! (preview)

Δύο είναι τα ζητούμενα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρώτο και κυριότερο να παραμείνει στην πρώτη τετράδα, και γιατί όχι να ανέβει ανάλογα με τα άλλα αποτελέσματα, και δεύτερον να ξορκίσει την κατάρα των εκτός έδρας. Κοινός παρανομαστής σε όλα, η επιτακτική ανάγκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών ενάντια στη Νιούκαστλ!  
Δύο σερί... γκέλες (μία ισοπαλία και μία ήττα) και μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια μετρούν οι «κόκκινοι διάβολοι», ενδεικτικό των δυσκολιών που αντιμετώπιζουν μακριά από το «Ολντ Τράφορντ». Μπήκαμε, πλέον, στην τελική ευθεία και ο Λουίς Φαν Χάαλ γνωρίζει ότι ανάλογες επιδόσεις ενδέχεται να κοστίσουν ακριβά. Περιμένει βελτιωμένο πρόσωπο από τους ποδοσφαιριστές του και αισιοδοξεί πως- μετά τη Σαουθάμπτον- και οι άλλοι διεκδικητές της 4ης θέσης θα απoλέσουν απόψε βαθμούς. Από τη δύσκολη αποστολή ενάντια στις «καρακάξες» θα απουσιάσει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ενώ επιστρέφει ο Τζόουνς.
Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους έχοντας αποκτήσει ασφαλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και αναζητούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Προέρχονται από νίκη ενάντια στην Άστον Βίλα (1-0) και αισιοδοξούν πως, παρά τις απουσίες, θα καταφέρουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί ενάντια στους φιλοξενούμενους. Το τεχνικό τιμ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τιοτέ, Καμπέγια, Έλιοτ, Άαρονς, Νταμέ, Ντε Γιονγκ και Τέιλορ.
Όσον αφορά την προϊστορία των δύο ομάδων στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» η Γιουνάιτεντ προηγείται οριακά με 27 νίκες, έναντι 26 της Νιούκαστλ, ενώ τα υπόλοιπα 16 ματς έληξαν ισόπαλα.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νιούκαστλ: Κρουλ, Χαϊντάρα, Κολοτσίνι, Γουίλιαμσον, Γιάνμαατ, Σισοκό, Αμπέντ, Αμεόμπι, Πέρες, Γκουφράν, Σισέ.
Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Σμόλινγκ, Ρόχο, Σο, Ερέρα, Μπλιντ, Ντι Μαρία, Γιανγκ, Ρούνεϊ, Φαλκάο.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: