Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

«Να ξεχάσουμε το προβάδισμα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή, Τάσος Καφκενάρης και μίλησε μεταξύ άλλων για το παιχνίδι των «κυανόλευκων» με τον Πανιώνιο και την κατάσταση στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ομάδα του 1980:
«Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες σε όλες τις θέσεις και θα μπορούσε να είναι μια ομάδα στις πρώτες θέσεις. Στις πρώτες αγωνιστικές της Β’ εθνικής υπήρχε ένα πρόβλημα προσαρμογής και στην αρχή δυσκολευτήκαμε καθώς το ποδόσφαιρο ήταν πιο πιεστικό. Η ομάδα φυσικά δεν είχε πέσει αγωνιστικά στη Β’ εθνική και ήταν λογικό να περάσουμε την κατηγορία αυτή σαν τρένο».
Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Πρέπει να το βλέπουμε σαν να μην υπήρξε το πρώτο παιχνίδι. Κοιτάζουμε μόνο το σημερινό αποτέλεσμα, θέλει προσοχή και να ξεχαστεί το προβάδισμα που υπάρχει».
Για την φετινή χρονιά:
«Ο Ηρακλής έχει μεγάλη άνεση και η βαθμολογική του θέση του δίνει την ικανότητα να κάνει κάτι παραπάνω. Βέβαια, πάντα θέλει λίγο προσοχή. Το κλίμα βοηθάει και ο Ηρακλής έχει ότι χρειάζεται για να πάρει το πρωτάθλημα».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Ηρακλή:
«Ο κόσμος του Ηρακλή θέλει να είναι κοντά στην ομάδα και ιδιαίτερα όταν πηγαίνει καλά η ομάδα. Θέλω να ευχηθώ να προχωρήσουμε και στο κύπελλο και να ανέβουμε στην Ά καθώς η ομάδα έχει φθαρεί στην δεύτερη κατηγορία. Εύχομαι να τελειώσει καλά η χρονιά και να βρεθούμε εκεί που πρέπει να βρεθούμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: