Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πολλά προβλήματα στον Άρη!

Με τρεις «πονοκεφάλους» για τον Δημήτρη Πρίφτη συνέχισε ο Άρης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, στο «Nick Galis Hall».

Πολλά προβλήματα στον Άρη
Μετ’ εμποδίων συνεχίζει ο Άρης την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, στο «Nick Galis Hall». Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε στη διάθεσή του τρεις παίκτες και συγκεκριμένα τους Κώστα Χαρίση, Σπύρο Μούρτο και Γιάννη Καραθανάση.

Ο Έλληνας σέντερ απουσίασε λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, με το δεύτερο να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο ύστερα από χτύπημα στο φιλικό με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, ενώ ο τρίτος έχει ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο.

Μάλιστα, πριν την απογευματινή προπόνηση, οι παίκτες των «κίτρινων» παρακολούθησαν σε βίντεο το πρόσφατο ματς με τη Νέα Κηφισιά, με την προετοιμασία τους να συνεχίζεται την Τετάρτη (4/3).

* Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βασίλης Σίμτσακ κέρασε συμπαίκτες και προπονητές για τα γενέθλιά του (σήμερα «έκλεισε» τα 34 χρόνια του). Όλοι ευχήθηκαν στον έμπειρο σέντερ χρόνια πολλά με υγεία και επιτυχίες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: