Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Αέρας στα… πανιά της Ντόρτμουντ!! (video)

Στο χειρότερο σημείο υποδέχτηκε η Ντιναμό Δρέσδης την Ντόρτμουντ. Με οδηγό την φόρα τους από την Bundesliga, οι Βεστφαλοί πέρασαν άνετα (2-0) στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στην παράταση η Λεβερκούζεν

Αέρας στα… πανιά της Ντόρτμουντ (video)

Η αναγκαστική αλλαγή του Μάρκο Ρόις σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο στην Δρέσδη, με τις δύο ομάδες –παρότι προσπάθησαν- να μην μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Η δουλειά για την ομάδα του Κλοπ έγινε σε καθοριστικό σημείο, αφού λίγα λεπτά μετά τη σέντρα στο δεύτερο 45λεπτο ο Τσίρο Ιμόμπιλε άνοιξε το σκορ στο 50λεπτό. Από το γκολ και μετά οι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι και είχαν ευκαιρίες να καθαρίσουν το παιχνίδι. Τελικά, αν και αυτό άργησε, έγινε στην… εκπνοή με τον Ιταλό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά (90’) και να σφραγίζει το εισιτήριο της επόμενης φάσης.



«Ζόρια» για την Λεβερκούζεν, που όμως πήρε την πρόκριση κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν. Παρότι αγωνίζονταν στην έδρα τους οι «ασπιρίνες» δυσκολεύτηκαν αρκετά, δεν βρήκαν γκολ στο 90λεπτο, όμως εν τέλει κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην παράταση (2-0). Η «λάουτερν» λύγισε και δέχτηκε δύο τέρματα από τους Τσαλχάνογλου (102’) και Κίσλινγκ.

«Κυρία» αποδείχτηκε η Φράιμπουργκ, καθαρίζοντας στο πρώτο 20λεπτο στην «Σβάρτσβαλντ Αρίνα» την Κολωνία (2-1). Το αυτογκόλ του Ούτζα (17’) στρίμωξε για τα καλά τους «τράγους», που δέχτηκαν καπάκι και δεύτερο χτύπημα από τον Νταρίντα δύο λεπτά αργότερα (19’). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Ντέιβερσον στο 90ο λεπτό.

Στο ύψος της στάθηκε η Χόφενχαϊμ, που έκανε το καθήκον της στην έδρα της Άαλεν, επικρατώντας με σκορ 2-0.

Το πρόγραμμα της φάσης των «16»

Τρίτη 3/3

Λεβερκούζεν-Καϊζερσλάουτερν 0-0 (2-0 παράταση)
(102’ Τσαλχάνογλου, 113’ Κίσλινγκ)

Άαλεν-Χόφενχαϊμ 0-2
(16’ Πολάνσκι, 56’ Φόλαντ)

Ντιναμό Δρέσδης-Ντόρτμουντ 0-2
(50’, 90’ Ιμόμπιλε)

Φράιμπουργκ-Κολωνία 2-1
(17΄ Ούτζα αυτ., 19’ Νταρίντα – 90’ Ντέιβερσον)

Τετάρτη 4/3
Αρμίνια Μπίλεφελντ-Βέρντερ Βρέμης (20:00)
Λειψία-Βόλφσμπουργκ (20:00)
Μπάγερν Μονάχου-Μπράουνσβαϊγκ (21:30)
Κίκερς Όφενμπαχ-Γκλάντμπαχ (21:30) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: