Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

«Αυτή η ομάδα δεν ξέρει να χάνει»

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά το εκτός έδρας 1-1 με την Λαμία, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Θα ήθελα να ξεκινήσω και να ευχαριστήσω την Λαμία για την φιλοξενία. Ήταν μια φιλοξενία όπως αρμόζει σε επαγγελματικές ομάδες. Από εκεί και πέρα, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ξεκινήσαμε καλά, πήραμε την πρωτοβουλία, παρ’ όλα αυτά δεχτήκαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να δεχτούμε και ένα δεύτερο λίγο αργότερα, αλλά θα ήταν άδικο για εμένα, να μείνει η ομάδα πίσω στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά έχοντας αυτή την εικόνα” τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και πρόσθεσε: “Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε το ίδιο ψηλά, ισοφαρίσαμε και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη. Ωστόσο, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Αυτή η ομάδα δεν ξέρει να χάνει, δεν συμβιβάζεται με την ισοπαλία και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, υποσχόμαστε ότι θα μπούμε δυνατά για να τα κερδίσουμε και να πάρουμε την καλύτερη διαφορά στα πλέι-οφ. Εύχομαι καλή τύχη στην Λαμία και ειδικότερα στον Παύλο (σ.σ. Δερμιτζάκη)».
Σε ερώτηση για την διαιτησία, είπε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τους διαιτητές μέχρι τώρα. Ούτε τώρα θα το κανω. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, είναι δουλειά άλλων”, ενώ για το αν μπορεί να κατακτηθεί ο όγδοος πόντος στα πλέι-οφ πρόσθεσε: “Όλα είναι εφικτά. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, είπα στους παίκτες μου πως η νίκη στο σημερινό παιχνίδι έδινε παραπάνω από τους τρεις βαθμούς, καθώς αν το κερδίζαμε θα είχαμε στόχο τους εννιά βαθμούς. Δεν έγινε αυτό, θα δούμε τι θα κάνουμε, θα προσπαθούμε να πάρουμε τρεις νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια για να μπούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στην διαδικασία».
Για τις απουσίες που είχε: «Αυτή η ομάδα δεν μένει σε πρόσωπα, το έχει δείξει πολλές φορες. Και αυτό με κάνει χαρούμενο. Σίγουρα είναι σπουδαίοι παίκτες αυτοί που απουσίασαν, αλλά η ομάδα μπορεί να παίρνει παιχνίδια ακόμη και όταν δεν αγωνίζονται».
Για τα επόμενα τρία παιχνίδια που ο Ηρακλής τα έχει όλα στην Θεσσαλονίκη, είπε: «Η κούραση όσον αφορά το ταξίδι παίζει ρόλο, αλλά αυτό που προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι, είναι να έχουμε τέσσερις παίκτες διαφορετικούς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Με χαροποιεί ότι δεν φαίνεται αλλοίωση της απόδοσης, παρά τις απουσίες. Το γεγονός ότι παίζουμε καλά είναι θετικό κι ευχάριστο».
Σχετικά με την κλήρωση του κυπέλλου, δήλωσε: «Κάποια στιγμή το κύπελλο το είχα φοβηθει γιατί παίζαμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και όλα γυρνούσαν γύρω από το κύπελλο. Ωστόσο, αυτά τα παιδιά είναι αφοσιωμένα σ’ αυτό που κάνουν και τους έχω εμπιστοσύνη. Σ’ ότι αφορά την κλήρωση, παίζουμε με μια καλή και οργανωμένη ομάδα, με καλό ρόστερ, δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Μια ομάδα που θέλει το κύπελλο όλα αυτά τα χρόνια. Όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή θα το δούμε αυτό το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: