Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Χαρτ: «Έκανα ό,τι μπορούσα...»

Πικραμένος από τον αποκλεισμό εμφανίστηκε ο Τζο Χαρτ μετά τη νέα ήττα (1-0) της Μάντσεστερ Σίτι πό τη Μπαρτσελόνα στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Άγγλος πορτιέρο ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι του «Καμπ Νόου», τονίζοντας όμως πως απογοητεύθηκε από το γεγονός πως τελικά δεν είχε ουσία η απόκρουση στο πέναλτι του Μέσι στο πρώτο ματς.  
Πραγματοποιώντας 10 επεμβάσεις και κρατώντας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα την ομάδα του στο παιχνίδι, ο Χαρτ προσπάθησε να δείξει στους συμπαίκτες ότι κι αυτοί έπρεπε να τα δώσουν όλα και να κυνηγήσουν το θαύμα μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά η προσπάθεια της Σίτι δεν καρποφόρησε.
«Αποκλειστήκαμε από μια πολύ δυνατή ομάδα για δεύτερη διαδοχική χρονιά... Η Μπαρτσελόνα θα πάρει τους επαίνους, όμως είχαμε κι εμείς την ευκαιρία μας και όσο μπορούσαμε., αντέξαμε. Είχαμε και το πέναλτι με τον Αγουέρο, όμως δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Είναι πικρό που έπιασα εγώ το πέναλτι του Μέσι στο πρώτο ματς και στο φινάλε δεν είχε καμία ουσία στη ρεβάνς αυτό... Σίγουρα είχα πολλή δουλειά στο παιχνίδι. Ήταν δουλειά μου να προσπαθήσω να τους σταματήσω κι έκανα ό,τι μπορούσα...» είπε ο διεθνής τερματοφύλακας. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: