Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Διπλή «μάχη» της ΑΕΚ!!


Μάχη για τρίποντο στα Ψαχνά απέναντι στον Ηρακλή, αλλά και στις… δικαστικές αίθουσες για να αποφύγει τα χειρότερα για το ματς με τον Ολυμπιακό δίνει σήμερα η ΑΕΚ.Πάει Βραζιλία για… 4 ο Μιλοβάνοβιτς.

Διπλή «μάχη» της ΑΕΚ

Ο Τραϊανός Δέλλας κάλεσε τους παίκτες του να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα όχι απλώς… πρώτοι, αλλά με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Στο σημερινό ματς θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Βούρας θα είναι στο τέρμα, στα άκρα της άμυνας οι Μπακάκης και Σοϊλέδης, ενώ στόπερ θα παίξουν Τζανετόπουλος και Λαμπρόπουλος, με τον Κολοβέτσιο να μένει στον πάγκο. Το δίδυμο Γιόχανσον-Ανάκογλου στον άξονα δεν «σπάει», με τον Μπαρμπόσα αριστερά και τον Ντούνη να διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του Πλατέλλα δεξιά. Στη θέση του τραυματία Μάνταλου δοκιμάστηκε χθες ο Γροντής, αλλά είναι πιθανό να διατηρηθεί ο Ζόριτς μετά την πολύ καλή παρουσία του στο ματς με τον Φωστήρα, ενώ ο Αραβίδης θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Μάχη για… μικρό κακό

Στις 15:00 απολογείται η ΑΕΚ ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Βάσει κατηγορητηρίου θεωρείται απίθανο η «Ένωση» να αποφύγει την αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, την ποινή κεκλεισμένων των θυρών (2-4 αγωνιστικές προβλέπονται από τον κανονισμό) και ένα βαρύ πρόστιμο. Θεωρητικά υπάρχει κίνδυνος και για αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» στηρίζονται στο γεγονός ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο για επεισόδια που έχουν γίνει σε αγώνες Κυπέλλου. Όσον αφορά στην υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ, θα στηριχτεί σε όσες κινήσεις έγιναν για να τηρηθεί η τάξη, στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που υπήρχε στο ΟΑΚΑ για 89 λεπτά και χάλασε από μια μικρή μειοψηφία, ενώ θα γίνει αναφορά σε προκλήσεις του Ολυμπιακού (από Περέιρα και Κασάμι) και πιθανώς σε παραλείψεις της αστυνομίας στα μέτρα ασφαλείας. Η απόφαση δεν αποκλείεται να εκδοθεί ακόμη και μέσα στη μέρα, αν και δεν συνηθίζεται από την εν λόγω επιτροπή να αποφασίζει άμεσα.

Φεύγει για Λούκα και άλλους τρεις

Για τη Βραζιλία αναχωρεί το απόγευμα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ. Η πιο προχωρημένη είναι αυτή του Λούκα, του 25χρονου δεξιού μεσοεπιθετικού (και περιφερειακού επιθετικού) της Κρισιούμα, αλλά δεν είναι η μοναδική. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει ξεχωρίσει ακόμη έναν σέντερ φορ, έναν στόπερ και έναν ακόμη παίκτη, τον 26χρονο δεξιό μπακ-χαφ της Σάντος, Σισίνιο. Από την ελληνική αγορά, ο Νίκο Μαρτίνες του Παναιτωλικού παραμένει στο προσκήνιο για τη θέση του επιτελικού μέσου και πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα είναι σε καλό δρόμο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: