Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ο PABLO ξέρει τι έχει γίνει…!!

Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, η αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία και όλα όσα συνέβησαν από την αρχή της τρίτης διοικητικής χρονιάς του Ιβάν Σαββίδη, αποτελούν σημείο αναφοράς «εντός των τειχών».Γράφει ο Νίκος Πετρουλάκης.
Ο Αναστασιάδης θα μιλήσει μετά το τέλος της περιόδου, εάν εκτιμήσει ότι πρέπει να το κάνει, άλλως θα σωπάσει, αυτό το πρόσωπο όμως που πρέπει κάποια στιγμή να «σπάσει» την «Ομερτά» και να πει τα πράγματα με το όνομά τους, είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο μεγάλος ηγέτης του ΠΑΟΚ στα προηγούμενα χρόνια, που κλήθηκε το καλοκαίρι να παίξει το ρόλο του βοηθού προπονητή, να κουβαλάει τις εστίες και τις μπάλες για να προπονηθούν τα παιδάκια της Κ 20 στο Ελατοχώρι, από μέσα του «βράζει».
Πήγε προχτές στο «Παλατάκι» και αποθεώθηκε για μια ακόμη φορά. Αποφάσισε να τηρήσει το «Νόμο της σιωπής», για να μην κάνει ζημιά στην ομάδα, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα ξέρει ο κόσμος, για να βγάζει τα συμπεράσματά του. Το καλοκαίρι λοιπόν, αυτοί που έκαναν κουμάντο στον ΠΑΟΚ δεν ήθελαν με τίποτα ούτε τον Αναστασιάδη, ούτε τον Γκαρσία. Τον πρώτο, τον έφερε ο Ιβάν Σαββίδης, τον δεύτερο ο… λαός του ΠΑΟΚ!
Ο Γκαρσία αποτελούσε το μοναδικό «άφθαρτο» στον ΠΑΟΚ, γιατί και ο Βρύζας είχε αποτυχημένες επιλογές, αλλά και ο Άγγελος είχε «εχθρούς». Άρα, ο Ουρουγουανός ήταν ο μοναδικός «κοινής αποδοχής». Μόνο που, επειδή στην πρώτη «κόντρα» που έγινε (ίσως και στημένη) μεταξύ προπονητή και Χακόμπο, όταν όλοι αυτοί που ήθελαν να διώξουν από την προετοιμασία τον Άγγελο, διοχέτευσαν στους «φλώρους» της αθλητικής δημοσιογραφίας, που «τραγουδάνε» καλά αυτά που τους «πασάρουν», ότι το επεισόδιο έγινε με ευθύνη Άγγελου, βγήκε ο Πάμπλο και είπε: «Έχει άδικο ο Χακόμπο»!
Αυτό ήταν! Κατάλαβαν όλοι ότι ο Γκαρσία δεν πρόκειται να πει ψέματα, δεν πρόκειται να «παίξει» το παιχνίδι κανενός και φυσικά ΠΟΤΕ δεν κλήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο, επειδή ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ!
Δεν ακολουθούσε τις «εντολές» και φυσικά ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πίστευε ΜΟΝΟ τον Γκαρσία, γιατί ξέρει ότι είναι «γνήσιος» και καθαρός. Έτσι «φαγώθηκε» ο Πάμπλο, χωρίς ανακοίνωση, χωρίς τίποτα. Έβαλαν στο «λούκι» και τον Αναστασιάδη, που βγήκε και είπε ότι «ο Γκαρσία έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΟΚ, με τη στάση του να μην ακολουθήσει την αποστολή», αλλά ο Γκαρσία δεν ήταν κανένας τυχαίος στην ομάδα. Ήταν το μεγαλύτερο όνομα στον ΠΑΟΚ και τον ταλαιπωρούσαν για να υπογράψει ένα συμβόλαιο, που φυσικά τα λεφτά δεν ήταν «εξωγήινα», αλλά αυτό δεν ενδιέφερε τον Γκαρσία. Τον ενδιέφερε μόνο να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, δίπλα στον προπονητή, να αποκτήσει εμπειρίες, γιατί ο στόχος του και το όνειρό του είναι να γίνει προπονητής. Πήγε σε Σχολές, παρακολούθησε σεμινάρια, έχει αποδείξει εμπράκτως ότι θέλει να γίνει προπονητής. Θα έβλεπε λοιπόν δίπλα στον προπονητή, τον «πόλεμο» που ετοίμαζαν, με την αναβλητικότητα στις μεταγραφές, με τη διατήρηση της απειθαρχίας και φυσικά θα έλεγε την αλήθεια και μόνο αυτή. Η αλήθεια όμως «πονάει», γι αυτό και «κόπηκε» ο Γκαρσία από τον φετινό ΠΑΟΚ.
Ο Πάμπλο ξέρει τι έχει γίνει στην ομάδα και το καλοκαίρι που θα μιλήσει, θα δούμε πώς θα αντιδράσουν αυτοί που εμπλέκονται στο «μπέρδεμα» της χρονιάς. Τότε θα πέσουν οι μάσκες και θα καταλάβετε όλοι γιατί φωνάζω εδώ και μήνες για τα «εγκλήματα» που έγιναν ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ και χάρισαν το πρωτάθλημα στον Μαρινάκη!
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: