Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

H εξήγηση του πέναλτι!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης μπήκε στο διαδίκτυο και βρήκε την εξήγηση του πέναλτι, που έδωσε ο Δασκαλόπουλος στο Περιστέρι.
Με αφορμή την... πεναλτάρα, που έδωσε ο... αψογος Δασκαλόπουλος στο παιχνίδι Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και με το οποίο... δίκαια και παλικαρίσια έγινε το 2-0 και τελείωσε το παιχνίδι μπήκα και είδα στο διαδίκτυο την ετυμηγορία της απόφασης του εξαιρετικού και... αδέκαστου διαιτητή από την Κόρινθο.
Διαβάστε με προσοχή παρακαλώ: «Μαϊμού ονομάζεται κάθε κερκοπιθηκιδές (μαϊμούδες Παλαιού Κόσμου) ή πλατύρρινο (μαϊμούδες Νέου Κόσμου) πρωτεύον. Όλα τα πρωτεύοντα που δεν είναι προσιμιίδες ή πίθηκοι, είναι μαϊμούδες. Σήμερα υπάρχουν 264 γνωστά σωζόμενα είδη μαϊμούδων και αντιπροσωπεύουν δύο από τις τρεις ομάδες των σιμιίδων πρωτευόντων (η τρίτη ομάδα αποτελείται από τα 22 είδη πιθήκων). Οι μαϊμούδες γενικά θεωρούνται νοήμονα ζώα και, σε αντίθεση με τους πιθήκους, οι μαϊμούδες έχουν ουρές».
Κατά τα άλλα κύριε Κοντονή φταίνε για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, οι οπαδοί και οι κάμερες...
ΥΓ: Όσοι πουν « μα αφού έχανε ο Παναθηναϊκός με 1-0 τι θα άλλαζε αν δεν το έδινε» η απάντηση είναι, ότι «σε 33 λεπτά πολλά μπορούν να γίνουν και ο Παναθηναϊκός στο ίδιο διάστημα είχε γυρίσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».
ΥΓ2: Ο Δασκαλόπουλος διατηρεί την παράδοση, που έχουν δημιουργήσει φέτος όλοι οι ---οπουλοι διαιτητές. Ο Καλογερόπουλος, ο Δημητρόπουλος και ο Δασκαλόπουλος οι καλύτεροι... παίκτες του πρωταθλήματος, βάζουν γκολάρες και δίνουν τίτλους...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: