Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Νιόπλιας: «Κανείς δεν μπορεί να κλέψει την προσπάθειά μας»

Ο Νίκος Νιόπλιας «έκοψε» κάθε κουβέντα για τη διαιτησία αφήνοντας να εννοηθεί πως η νίκη του Ατρομήτου επί του Παναθηναϊκού ήταν πανάξια.

Νιόπλιας: «Κανείς δεν μπορεί να κλέψει την προσπάθειά μας»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Ατρομήτου ήταν ο Νίκος Νιόπλιας αρνούμενος να μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση περί διαιτησίας μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 2-0.

«Αν εξαιρέσουμε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά του αγώνα ώσπου να βρούμε τα μαρκαρίσματα, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Από τακτικής πλευράς, από ατομικής πλευράς, από παιχνίδι καρδιάς. Όλα τα είχαμε. Κερδίσαμε δίκαια παίζοντας κατά διαστήματα πάρα πολύ καλά. Κερδίσαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ δυνατός αλλά είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε μια πολύ καλή ομάδα και σε μια έδρα που εδώ και δύο χρόνια κανείς δεν έχει κερδίσει», τόνισε.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία απάντησε: «Δεν δουλεύω στην ΚΕΔ. Είμαι προπονητής. Δεν ασχολούμαι ποτέ με τη διαιτησία. Είτε είναι καλό είτε είναι κακό για την ομάδα μου. Κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει την προσπάθειά μας. Κερδίσαμε δίκαια».

Όσο για το πώς αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό, είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Υπάρχει ένας κορμός που κρατάω. Ανάλογα τον αντίπαλο που παίζουμε αλλάζω και 2-3 παίκτες. Μετράει πάρα πολύ που πετύχαμε πρώτοι γκολ, γιατί το παιχνίδι μας μετά βασίστηκε σε αυτό. Στην κόντρα επίθεση που έκανε πιο εύκολο το έργο μας».

Τέλος, για την προσπάθεια του Ατρομήτου να μπει στα play offs και τη μάχη του τίτλου, είπε: «Για μένα ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Αν θα πάρουμε την 4η ή την 5η θέση δεν το ξέρω. Μακάρι να μπούμε στην πεντάδα. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια που έμπαινες εύκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: