Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Καζάνι που βράζει…!!

Ξεχειλίζει η οργή στον Παναθηναϊκό μετά τη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ολομέτωπη επίθεση κατά Δασκαλόπουλου αλλά επίσης Super League και ΕΠΟ ετοιμάζουν οι «πράσινοι».

Καζάνι που βράζει…

Κατ’ αρχάς υπάρχει οργή για τη διαιτησία του Δασκαλόπουλου, τον οποίο κατηγορούν όχι μόνο για το πέναλτι που καταλόγισε και τις κίτρινες κάρτες που μοίρασε αφειδώς, αλλά και για τη συμπεριφορά του. Λαγός και Νίνης κατήγγειλαν πως ο Κορίνθιος ρέφερι τούς έβριζε χυδαία.

Χθες από πλευράς Παναθηναϊκού επελέγη ο δρόμος της σιωπής, αφού πέραν του συνεργάτη του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ, που παρέστη στη συνέντευξη Τύπου, δεν μίλησε κανένας άλλος και υπήρξε απαγόρευση δηλώσεων. Σήμερα, ωστόσο, αναμένεται ολομέτωπη επίθεση. Οι «πράσινοι» αναμένεται να εκδώσουν οργισμένη ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, αλλά επίσης κατά της Super League και της ΕΠΟ, με τελευταία αφορμή τη… διευκρίνιση πως η αγωνιστική χωρίς κόσμο με τον ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται στις δύο με τις οποίες τιμωρήθηκε η ΠΑΕ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και την τύχη της έφεσης που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Οφείλει να συνεχίσει…

Ξέχωρα από ό,τι συνέβη, ο Παναθηναϊκός οφείλει να συνεχίσει την προσπάθεια μέχρι το τέλος της σεζόν. Αρχικά στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου για να μπει με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά στα play offs κι αφετέρου στο μίνι-πρωτάθλημα που ακολουθεί για να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Από σήμερα η προσοχή θα στραφεί στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Βέροια (19:30). Θα απουσιάσει σίγουρα ο Ζέκα που είναι τιμωρημένος, ενώ εξέτισαν και επιστρέφουν Σίλντενφελντ και Μπούρμπος, όπως και ο Ντάνιελ Πράνιτς που ταλαιπωρήθηκε από ίωση αλλά ανεβάζει στροφές. Στο μεταξύ, τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Μπεργκ και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα εκτίσει (Βέροια εκτός, Αστέρα εντός, Πανθρακικό εκτός, Ξάνθη εντός). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: