Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Νίκη και… ξεφεύγει!!

Μήνυμα ανωτερότητας θέλει να στείλει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιθυμεί να προσφέρει γκολ και θέαμα στους οπαδούς που επιστρέφουν στο Καραϊσκάκη. Μία μόνο αλλαγή στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο Περέιρα.

Νίκη και… ξεφεύγει
Τη χθεσινή γκέλα του Παναθηναϊκού θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (16:45, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες είναι ισόβαθμοί (61 βαθμοί) με τους «πράσινους» και σε περίπτωση νίκης παίρνουν προβάδισμα τριών βαθμών, ενώ δεν έχει τελεσιδικήσει η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών στο «τριφύλλι» για τα επεισόδια στη Λεωφόρο και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έναν αγώνα λιγότερο (το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή).

Για τους παραπάνω λόγους η νίκη επί των Αρκάδων μοιάζει μονόδρομο, αν και οι πρωταθλητές Ελλάδας αναγνωρίζουν ότι η ομάδα του κ. Βεργέτη είναι ένα αξιόμαχο σύνολο και θα παλέψει για να φύγει με το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα από το Φάληρο.

Όσον αφορά τα πλάνα του Βίτορ Περέιρα, όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει το ίδιο ακριβώς σχήμα με τη Skoda Ξάνθη, αλλά στη θέση του Σαλίνο θα παίξει ο Ελαμπντελαουί. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Ομάρ, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Κασάμι με τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα άκρα θα είναι ο Αφελάι και ο Ντοσεβί. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τσόρι και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χάρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Σαντάνα, Σαλίνο, Εντινγκά, Φορτούνης, Μπενίτες και Διαμαντάκος. Εκτός έμειναν οι Μέγιερι, Μανιάτης, Φουστέρ, Ντουρμάζ και Μήτρογλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: