Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

«Σπουδαία ομάδα ο Ηρακλής»

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Λαμίας, Παύλος Δερμιτζάκης, μετά το 1-1 κόντρα στον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.
Αρχικά, ο κ. Δερμιτζάκης τόνισε: «Κατ’ αρχάς θα συμφωνήσω σε όλα με το Νίκο (σ.σ. Παπαδόπουλο) και να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Και ήταν δύσκολο, γιατί ερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά και γιατί παίζαμε με μια καλή ομάδα. Ο Ηρακλής δικαιολογεί την θέση που έχει τόσο στο πρωτάθλημα με καλά στατιστικά στοιχεία, πλούσιο ρόστερ, έναν πολύ καλό προπονητή που έχει δείξει δείγματα της δουλειάς του και μια ομάδα που είναι ψηλά και στον θεσμό του κυπέλλου. Κάτι που αν μη τι άλλο αποτελεί διαφήμιση γι’ αυτό το πρωτάθλημα. Ξέρουμε την ιστορία του Ηρακλή, ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα είναι για τη Σούπερλίγκα, ότι είναι μια τεράστια ομάδα και εύχομαι να πετύχει τους στόχους της».
Για τον αγώνα: «Το παιχνίδι ήταν ανοικτό χωρίς σκοπιμότητα και για τις δύο ομάδες. Είχε φάσεις, είχε ρυθμό είχε πάθος και ο κόσμος πρέπει να είναι ευχαριστημένος από το θέαμα που παρακολούθησε. 
Εμείς θέλαμε τη νίκη, παλέψαμε γι’ αυτό κι ίσως αν είχαμε λίγο τύχη στη φάση του δοκαριού μετά το 1-0 θα ήταν λίγο δύσκολο για τον αντίπαλο να επιστρέψει. Ωστόσο και αυτός μας πίεσε, είχε φάσεις, πέτυχε ένα γκολ που για εμάς ήταν λάθος συνεννόησης, γενικώς ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε έχουμε δύο παιχνίδια, πρέπει οπωσδήποτε να πετύχουμε δύο νίκες και έπειτα να περιμένουμε τα αποτελέσματα για να δούμε αν θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Ο κόσμος πρέπει να είναι υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα, γιατί γίνεται μια προσπάθεια από όλους. Αυτή τη στιγμή “χτίζει” ώστε να μπορέσει κάποια στιγμή να υλοποιήσει το όνειρο και να παίξει στην Σούπερλίγκα. Βλέπετε ότι η κατηγορία έχει ομάδες όπως είναι ο Ηρακλής, όπως είναι η Λάρισα, ο Βόλος, η ΑΕΚ, ο Απόλλων. Ομάδες με μεγάλη ιστορία και με κατακτήσεις. Ο κόσμος να είναι δίπλα για να μπορέσουμε σαν ομάδα και σαν Νομός να κάνουμε την υπέρβαση. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή. Εύχομαι να πάρει το κύπελλο, επειδή και η κλήρωση είναι καλή. Εύχομαι να πάει στον τελικό, γιατί όπως είπα είναι διαφήμηση και μακάρι να έρθει και η κατάκτηση που μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».
Για το τι λείπει από την ομάδα της Λαμίας ώστε να φτάσει στην άνοδο, ο Δερμιτζάκης είπε: «Η ερώτηση που δέχομαι είναι σαν να μιλάμε για μια ομάδα που αυτή τη στιγμή μοιάζει με καμένη γη. Σας θυμίζω ότι η Λαμία αυτή τη στιγμή, είναι δεύτερη. Κάνω λάθος; Δεύτερη δεν είναι; Έχει δύο παιχνίδια για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της. Εσείς ξέρετε ποιος είναι ο στόχος της ομάδας φέτος; Είναι η συμμετοχή στα πλέι-οφ και από εκεί και πέρα με έναν βαθμό δυσκολίας να δούμε αν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Η Λαμία είναι καλά, παρά το γεγονός ότι από τη Λάρισα και μετά, έβγαλε προβλήματα. Προβλήματα όπως του Βασιλόγιαννη, του Γκούρμα που έχει τενοντίτιδα, όπως του Γιενκά, που έπαθε διάταση συνδέσμων, βλέπετε τι γίνεται. Συγκυρίες, ατυχία; Πείτε το όπως θέλετε, αλλά προσπάθεια γίνεται. Από τα αποτελέσματα φυσικά δεν είμαι ικανοποιημένος. Υπάρχουν βαθμοί που χάθηκαν, τους οποίους αν είχαμε τώρα, θα μιλούσαμε διαφορετικά. Αλλά δεν πρέπει να σκορπάμε πανικό, ούτε και να μειώνουμε την προσπάθεια που έχει γίνει. Γι’ αυτό πρέπει ο κόσμος να είναι περήφανος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: