Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ήλιος με… δόντια!!


Ικανοποίηση για τη νίκη, αλλά προβληματισμός για άλλα θέματα, επικρατεί στον ΠΑΟΚ, την επομένη της επικράτησης του Εργοτέλη. Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης στην Τούμπα και τραυματισμοί στον «Δικέφαλο».

Ήλιος με… δόντια
Σε μία πύρρειο νίκη κατάφερε να φτάσει χθες ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει (1-0) του Εργοτέλη στην Τούμπα. «Τέτοια παιχνίδια θα έπρεπε να τα κερδίζουμε εύκολα, αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, και με ένα γκολ θα είμαστε ευχαριστημένοι…».

Αυτή είναι η αλήθεια για την κατάσταση στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο την επομένη της νίκης επί των Κρητικών. Ο λόγος είναι η κατάσταση που επικρατεί μέσα και έξω από την ομάδα. Πρώτα από όλα χθες σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης επί εποχής Ιβάν Σαββίδης.

Συγκεκριμένα, το «παρών» στην Τούμπα έδωσαν μόνο 3.574, ενώ η τελευταία φορά που είχαν παρακολουθήσει από κοντά τόσο λίγοι οπαδοί ήταν στις 26 Ιανουαρίου 2014, όταν στις εξέδρες βρέθηκαν 5.268 άνθρωποι. Αυτό είναι ενδεικτικό της απογοήτευσης που επικρατεί στον κόσμο για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, από το ιατρικό επιτελείο υπήρξε ενημέρωση για τους τραυματισμούς του Ρατς και του Κόστα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κ. Ουσαντζόπουλο ο Ρουμάνος μπακ-χαφ έχει μία διάταση στον προσαγωγό, ενώ ο Πορτογάλος φαίνεται πως έχει χτυπήσει στον έσω πλάγιο σύνδεσμό, αν και υπήρχαν φόβοι μέχρι και για ρήξη χιαστών! Η κατάσταση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού θα επανεκτιμηθεί σήμερα.

Την ίδια ώρα, είχαμε ενεργοποίηση του Ζήση Βρύζα, ο οποίος μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, πήγε χθες στα αποδυτήρια για να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες.

Μάλιστα, νωρίτερα πήγε και παρακολούθησε από κοντά και τον αγώνα της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, κάτι που δείχνει πως είτε θα επιστρέψει στο πόστο του είτε από άλλη θέση θα παραμείνει στον σύλλογο.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε και εκείνος στα επίσημα της Τούμπας, αλλά απέφυγε να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του ματς, αλλά δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου για την απομάκρυνση Αναστασιάδη και όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: