Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Κοιτάζει Όντεγκααρντ η Σαουθάμπτον!!

Τον Μάρτιν Όντεγκααρντ θέλει να πάρει δανεικό την επόμενη σεζόν η Σαουθάμπτον, με τον Ρόναλντ Κούμαν να αναμένεται να στείλει σκάουτερς στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσουν την πορεία του Νορβηγού.

Κοιτάζει Όντεγκααρντ η Σαουθάμπτον
Μπορεί η Σαουθάμπτον να μην κατάφερε να αποκτήσει τον Μάρτιν Όντεγκααρντ τον Ιανουάριο, με τη Ρεάλ να αποσπάει τελικά την υπογραφή του, αυτό, όμως, δεν την εμποδίζει από το να συνεχίζει να παρακολουθεί την περίπτωσή του διεθνούς Νορβηγού.

Η «βασίλισσα» αναμένεται να δώσει δανεικό τον 16χρονο την επόμενη σεζόν, ώστε να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, με τα ισπανικά Μέσα να κάνουν λόγω για έντονο ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ.

Όμως, όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα, οι «άγιοι» θέλουν να μπουν «σφήνα» και να τον αποκτήσουν εκείνοι.

Συγκεκριμένα, ο Ρόναλντ Κούμαν είναι μεγάλος θαυμαστής του 16χρονου και φαίνεται να έχει πείσει τη διοίκηση να στείλει σκάουτερς για μερικές εβδομάδες στη Μαδρίτη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πορεία του Νορβηγού, ο οποίος αγωνίζεται στην Καστίγια (Β’ ομάδα της Ρεάλ).

Αν, τελικά, οι εμφανίσεις του Νορβηγού τους πείσουν, τότε η Σαουθάμπτον αναμένεται να καταθέσει πρόταση δανεισμού το προσεχές καλοκαίρι στους «μερένχες».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: