Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Μιγκέλ Τόρες: «Δεν έχουν σχέση η Ελλάδα με την Ισπανία»

Στις διαφορές που υπάρχουν στις εξέδρες των γηπέδων της Ελλάδας και της Ισπανίας αναφέρθηκε ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος είχε αγωνιστεί πέρσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα ελληνικά γήπεδα.

Μιγκέλ Τόρες: «Δεν έχουν σχέση η Ελλάδα με την Ισπανία»
Στην Ισπανία τα πράγματα όσον αφορά τον οπαδισμό είναι πιο ανθρώπινα σε σχέση με την Ελλάδα, όπως δήλωσε ο Μιγκέλ Τόρες.

Ο Ισπανός μπακ είχε αγωνιστεί πριν από έναν χρόνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα ελληνικά γήπεδα και μίλησε στον ισπανικό Τύπο για αυτή του την εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ που είναι τα χόμπι τους. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι ραγδαία. Πήγα την περσινή σεζόν να δω το Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης και ήταν μία πραγματική κόλαση. Ευτυχώς, παρακολουθώντας τον αθλητισμό στην Ισπανία το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ ερμηνεύονται με διαφορετικό τρόπο. Ο φανατισμός δεν έχει τόσο ραγδαίες εξελίξεις. Ζούμε με ένα πιο οικείο, εορταστικό τρόπο. Είναι πολυτέλεια για εμάς.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αποτελέσει τη βάση για να γεμίσουμε περισσότερα γήπεδα, περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις και να πωλούνται εισιτήρια σε προσιτές τιμές, ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται η κοινωνία μας. Πρέπει να ενθαρρύνουμε και εμείς οι ίδιοι να καλέσουμε τον κόσμο. Ο αθλητισμός πρέπει να αντιπροσωπεύει κάτι θετικό και να έχουν όλα τα παιδιά έχουν πρόσβαση
» *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: