Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Κληρώνει την Παρασκευή!!


Η οκτάδα του Champions League «αποκρυσταλλώθηκε» και όλοι πλέον αναμένουν την Παρασκευή για την κλήρωση των προημιτελικών. Διαβάστε τις ιδιαιτερότητες της κλήρωσης.

Κληρώνει την Παρασκευή
Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους έγιναν οι τελευταίες ομάδες που συμπλήρωσαν το παζλ των προημιτελικών του Champions League.

Πλέον οι δυο τους μαζί με Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό και Μπάγερν περιμένουν το μεσημέρι της Παρασκευής (13:00) την κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν για την ανάδειξη των ζευγαριών της προημιτελικής φάσης.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη φάση, πλέον δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στη διαδικασία, καθώς είναι δυνατό να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα ή που συνυπήρχαν στη φάση των ομίλων.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 14 και 15 Απριλίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά (21 και 22 Απριλίου), με τις ομάδες που βγαίνουν πρώτες από την κληρωτίδα να αγωνίζονται αρχικά στην έδρα τους κι εν συνεχεία εκτός.

Σημειώνεται πως φέτος δεν θα γίνει και η κλήρωση για τις «διασταυρώσεις» των ημιτελικών, αλλά στις 24 Απριλίου θα γίνει νέα κλήρωση για την ανάδειξη των δύο ζευγαριών της τετράδας.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν 5-6 και 12-13 Μαΐου, ενώ ο τελικός του Champions League στις 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: