Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Φεύγουν οι… μισοί!!

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών απόψε στο Europa League με τις ρεβάνς των «16». Ξεχωρίζει ο εμφύλιος Ρόμα-Φιορεντίνα.

Φεύγουν οι… μισοί

Η Ντιναμό Κιέβου, με μόλις τέσσερις νίκες σε 23 ματς απέναντι σε αγγλικές ομάδες, υποδέχεται την Έβερτον θέλοντας να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα. Μπελχαντά και Λενς είναι οι δύο μεγάλοι απόντες των γηπεδούχων, την ώρα που οι Χίμπερτ, Οβιέδο, Πίεναρ και ΜακΓκίντι από τα «ζαχαρωτά».

Η Ρόμα, που έχει να κερδίσει… μήνες στο «Ολίμπικο», αναμετράται με τη Φιορεντίνα μετά το 1-1 της Φλωρεντίας. Ο τιμωρημένος Ναϊνγκολάν μαζί με τους τραυματίες Μανωλά, Τότι, Ντε Ρόσι, Ιμπάρμπο, Μαϊκόν και Καστάν «γεμίζουν» το απουσιολόγιο του Ρούντι Γκαρσιά, αλλά αρκετά προβλήματα υπάρχουν και στον αντίποδα, όπου θα λείψουν Γκόμεζ, Ρόσι, Μπερναντέσκι, Φερνάντες, Πισάρο, Σάβιτς και Ταταρουσάνου.

Η Ντνίπρο μετά τον Ολυμπιακό φιλοδοξεί να πετάξει εκτός συνέχειας και τον Άγιαξ έχοντας προβάδισμα μετά το 1-0 του Κιέβου. Φεντέτσκι, Ρόταν, Ζοζούλια, Κραβτσένκο, Ματέους και Μάζουχ δεν υπολογίζονται από τους Ουκρανούς, ενώ Φίσερ και Τσίμλινγκ για τον «Αίαντα».

Η Μπεσίκτας μετά την ανατροπή κόντρα στη Λίβερπουλ καλείται να κάνει μια ακόμη υποδεχόμενη την Κλαμπ Μπριζ μετά το 2-1 του Βελγίου. Κοΐμπασι, Κουρτουλούς, Μιλόσεβιτς, Σόσα, Χάτσινσον και Τοσούν είναι εκτός για τους Τούρκους, Κόουπμαν, Ένχελς και Βάσκες για τους Βέλγους.

Η Ίντερ έχει μπροστά της ένα «βουνό» μετά την ήττα με 3-1 από τη φορμαρισμένη Βόλφσμπουργκ στη Γερμανία. Ελλείψει των Ναγκατόμο, Σακίρι και Βίντιτς τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για τους «νερατζούρι», ενώ Νάλντο και Χαντ θα απουσιάσουν από τους «λύκους».

Το μεγαλύτερο προβάδισμα από όλες τις ομάδες της συγκεκριμένης φάσης έχει η Σεβίλλη που μετά το θρίαμβο με 3-1 στο «Μαδριγάλ», φιλοξενεί στην Ανδαλουσία τη Βιγιαρεάλ. Κρικόβιακ και Μπέτο είναι οι δύο απόντες των γηπεδούχων, τη στιγμή που το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν θα έχει στο… πλήρωμά του τους Κόστα, Μαρίν, Τσέρισεφ, Σοριάνο και Ρουίς.

Μεγάλο πλεονέκτημα έχει και η Ζενίτ, που ταξίδεψε στο Τορίνο με το 2-0 της Αγίας Πετρούπολης στις αποσκευές της. Έστω κι αν ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν υπολογίζει σε Ανιούκοφ, Αρσάβιν, Γκαρθία, Φαϊζούλιν και Κερζακόφ. Η «γκρανάτα» μετρά αήττητο σερί δέκα ευρωπαϊκών αγώνων στην έδρα της από το 1993, αλλά θα παίξει χωρίς Μπενάσι, Μασιέλο και Βίβες.

Την Παρασκευή θα γίνει στη Νιόν η κλήρωση για τα προημιτελικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:00 Ντιναμό Μόσχας-Νάπολι (1-3)
20:00 Ντιναμό Κιέβου-Έβερτον (1-2)
20:00 Ρόμα-Φιορεντίνα (1-1)
22:05 Άγιαξ-Ντνίπρο (0-1)
22:05 Μπεσίκτας-Κλαμπ Μπριζ (1-2)
22:05 Ίντερ-Βόλφσμπουργκ (1-3)
22:05 Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ (3-1)
22:05 Τορίνο-Ζενίτ (0-2) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: