Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Με... φόρα και για το Κύπελλο!!

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας πήρε η Σέλτικ, επικρατώντας 4-0 της Νταντί Γιουνάιτεντ στο «Σέλτικ Παρκ», τρεις μέρες μετά την κατάκτηση του League Cup κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Με... φόρα και για το Κύπελλο
Τον... μπελά της έχει βρει η Νταντί Γιουνάιτεντ με τη Σέλτικ, καθώς τρεις ημέρες μετά την ήττα της στον τελικό του League Cup (2-0), είδε τους «καθολικούς» να την αποκλείουν και το Κύπελλο, αυτή τη φορά με 4-0, με τους πρωταθλητές να προκρίνονται στα ημιτελικά και να "φορτσάρουν" για έναν ακόμη τίτλο.

«Καταιγιστική» ήταν η Σέλτικ από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, αφού κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 17' με κεφαλιά του Ντεναγιέρ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Στόουκς.

Το 2-0 έκανε ο Γκρίφιθς στο 57' με ωραίο σουτ στη γωνία, με τον Κόμονς να βάζει το τρίτο για την ομάδα του στο 79' με ωραίο πλασέ.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι αγρίεψε, καθώς ο Στόουκς αντίκρισε στο 87' την κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Μακ Γκόουαν, με τον τελευταίο να αποβάλλεται, επίσης, δύο λεπτά αργότερα, λόγω σκληρού φάουλ στον Χέντερσον.

Οι δύο αποβολές, όμως, δεν πτόησαν τους «καθολικούς», που έβαλαν το "κερασάκι στην τούρτα" στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Βαν Ντάικ να κάνει το 4-0.

Έτσι, η Σέλτικ προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ινβερνές, με το άλλο ζευγάρι να είναι το Χιμπέρνιαν-Φόλκερκ.

Σημειώνεται πως αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι μέσα σε 15 μέρες μεταξύ των «καθολικών» και της Νταντί Γιουνάιτεντ, ύστερα από το 2-0 της Κυριακής στον τελικό του League Cup υπέρ των πρωταθλητών και το 1-1 του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Η... σειρά των αγώνων των δύο ομάδων τελειώνει το Σάββατο, όπου θα τεθούν αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα μέσα στη Γλασκώβη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: