Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

«Για να έρθει ο κόσμος…»

Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης κόντρα στον Εργοτέλη.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Κρατάμε το μηδέν στην άμυνα στα δύο τελευταία ματς που δώσαμε για το πρωτάθλημα. Κάναμε ευκαιρίες, πετύχαμε ένα γκολ και πήραμε τη νίκη. Βελτιωθήκαμε ακόμη περισσότερο σε αυτό το ματς σε σχέση με τα προηγούμενα».
Για τον πανηγυρισμό με τον φωτογράφο:  «Είναι κάθε μέρα μαζί μας. Το γκολ είναι σημαντικό για κάθε παίκτη και για εμένα που είμαι επιθετικός ακόμη περισσότερο».
Για την απόλυση του Αναστασιάδη: «Είναι μια αλλαγή για την οποία αποφάσισε η διοίκηση. Εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να κοιτάμε το παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον. Κοιτάμε μπροστά και πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».
Για την απουσία του κόσμου: «Καταλαβαίνουμε ότι είναι δυσαρεστημένοι. Εμείς δεν είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας για να τον φέρουμε πίσω».
Για το αν συμφωνεί με την δήλωση του Μακ: «Εγώ διαφωνώ με τον Μακ. Δεν ξέρω γιατί το είπε. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και τη στηρίζει συνέχεια. Αυτό περιμένουμε να γίνει και από εδώ και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: