Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Σούρλε: «Στην Αγγλία δεν προπονείσαι σωστά...»

Στο επίπεδο φυσικής κατάστασης στο οποίο βρίσκεται, αιτιολόγησε την μετριότατη παρουσία του μέχρι στιγμής στη Bundesliga με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, ο Αντρέ Σούρλε, τονίζοντας ότι λόγω της συχνότητας των αγώνων στην Αγγλία, δεν προλαβαίνεις να προπονηθείς σωστά και ο χρόνος αναλώνεται στα θέματα τακτικής.  
Ο Γερμανός άσος, πέρα από ένα εξαιρετικό ντεμπούτο με δύο ασίστ μετά τη μετακίνησή του στους «λύκους» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεν έχει καταφέρει να προσφέρει όσα θα ήθελε στη νέα του ομάδα.
Βέβαια, αυτό έχει αιτιολογία και όπως είπε στη «Bild»:
«Μου λείπουν ακόμα ορισμένες προπονήσεις... Στην Αγγλία έχει περισσότερο να κάνει με τακτική και αποθεραπεία το πρόγραμμα γιατί υπάρχουν παιχνίδια κάθε τρεις μέρες και στην Τσέλσι παίζαμε πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να έρχεται το ένα παιχνίδι πίσω απ' το άλλο. Δεν υπάρχει χειμερινή διακοπή, πήγα στο Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι, έπειτα είχα μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας με την ομάδα και τώρα τον Ιανουάριο αντιμετώπισα πρόβλημα με τη μέση μου, οπότε δεν έκανα προπόνηση για δύο εβδομάδες».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: