Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

«Δεν θέλω ούτε δευτερόλεπτο ησυχίας»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ζήτησε την υποστήριξη του κόσμου, προκειμένου η Ατλέτικο Μαδρίτης να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 στη ρεβάνς με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Ο Αργεντινός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ψυχραιμία και εξέφρασε την πεποίθησή του πως με τη σωστή τακτική θα έρθει η πρόκριση.
«Ο Κόκε είναι ένα από τους καλύτερους μέσους που υπάρχουν στο διάβασμα του παιχνιδιού. Όταν είναι στα καλύτερά του μας δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε πιο δυναμικά λόγω της γρήγορης σκέψης του», είπε αρχικά ο Σιμεόνε.
Για να προσθέσει: «Η Μπάγερ είναι μία κάθετη ομάδα. Παίζει κάθετο ποδόσφαιρο. Έχουν μεγάλη ταχύτητα στην επιθετική τους γραμμή και πρέπει να αποφύγουμε καταστάσεις που δεν αποφύγαμε στο πρώτο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι η νίκη. πρέπει αν είμαστε γρήγοροι στο transition όταν χάνουν τη μπάλα».
Τέλος, έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς της ομάδας: «Θέλω ένα θορυβώδες »Καλντερόν» που θα μας σπρώχνει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν. Δεν θέλω ούτε δευτερόλεπτο ησυχίας. Ο καλύτερος τρόπος να κερδίσουμε είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πιστεύουμε. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: