Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

«Παλεύουμε με τον εαυτό μας»

Ο Ρόμπερτ Μακ ήταν ο μοιραίος παίκτης του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε σε τρεις περιπτώσεις να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα  «ΑrenaPress», υποστήριξε πως υπάρχει πίεση στην ομάδα για το γεγονός ότι δεν μπορεί να κερδίσει τους αγώνες. 
Ο Μακ ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ομάδας του «Δικεφάλου» που θεωρεί πως βοήθησε το γεγονός ότι αγωνίστηκε η ομάδα σε μια άδεια Τούμπα. Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής ευχήθηκε η ομάδα του να πετύχει μια νίκη με πολλά γκολ απέναντι στον Εργοτέλη για να ηρεμήσει αγωνιστικά και να συνεχίσει την πορεία της, με στόχο να τερματίσει όσο το δυνατό πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ αρχικά μίλησε για τις ευκαιρίες που έχασε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Πριν, σκόραρα συνεχώς. Τώρα όχι τόσο, δεν θέλω, όμως, να πω ότι ήταν ατυχία, θα μπορούσα εύκολα να πετύχω δύο γκολ απέναντι στον Αστέρα. Το έχω κάνει σε παρόμοιες φάσεις σε προηγούμενα ματς. Υπήρχε άγχος, παλεύουμε με τον εαυτό μας, με τον αντίπαλο και με τον κόσμο κάποιες φορές».
Ο Μακ χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε κάποιο γκολ το Σάββατο το βράδυ και κράτησε το μηδέν στην άμυνα του μετά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό. Όμως, δεν φτάνει μόνο αυτό για να πάρει ο «Δικέφαλος» τη νίκη, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είναι καλό για εμάς που δεν δεχθήκαμε γκολ, αλλά έπρεπε να νικήσουμε στην έδρα μας τον Αστέρα Τρίπολης, έναν κατά τα άλλα πολύ δυνατό αντίπαλο. Παλεύουμε με τον εαυτό μας, παλεύουμε απέναντι σε όλα. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο».
«Νίκη με πολλά γκολ την Τετάρτη»
Ο Σλοβάκος ευχήθηκε μεθαύριο ο ΠΑΟΚ να πάρει μια εύκολη νίκη με πολλά γκολ, προκειμένου η ομάδα του να πάρει αυτοπεποίθηση, κάτι που δεν έγινε, όπως είπε, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης.
«Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, παίξαμε με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Δεν είμαστε ο ΠΑΟΚ που ήμασταν πριν. Θα δούμε τι θα συμβεί τώρα την Τετάρτη. Λογικά στο ματς με τον Εργοτέλη πρέπει να κερδίσουμε εύκολα. Καλό είναι να βάλουμε τρία ή τέσσερα γκολ για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλά με την κατάσταση που υπάρχει θα είμαστε ικανοποιημένοι ακόμη κι αν κερδίσουμε με 1-0, 2-0. Είχα τις ευκαιρίες να σκοράρω και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς με τον Αστέρα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους», τόνισε χαρακτηριστικά.
Αυτό που θα συζητηθεί περισσότερο από τις δηλώσεις του Μακ ήταν όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει πίεση στην ομάδα που ασκείται από τον κόσμο.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως ευτυχώς που δεν υπήρξε κόσμος το Σάββατο στο γήπεδο: «Ηταν καλύτερα για εμάς που παίξαμε χωρίς κόσμο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Δεν ξέρω τι θα συμβεί την Τετάρτη, όμως οι φίλαθλοι της ομάδας είναι θυμωμένοι μαζί μας αυτήν την περίοδο επειδή δεν κερδίζουμε, δεν παίζουμε όπως πριν. Θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό. Τώρα δεν βιώνουμε καλή κατάσταση. Αρχίζουν να φωνάζουν και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση.  Ίσως είναι καλύτερο να αρχίζουμε να κερδίζουμε και μετά να έρθουν. Δεν παίξαμε άσχημα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, μπορούσαμε να κερδίσουμε. Έχουμε τις δυνατότητες να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Εργοτέλη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: