Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Μέξας: «Όσο αντέξαμε με Παναθηναϊκό»

Ουδέν παράπονο για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν είχε ο Κώστας Μέξας, με τον κόουτς του ΚΑΟΔ να αναφέρεται στη διαφορά δυναμικότητας και τον… Διαμαντίδη!

Μέξας: «Όσο αντέξαμε με Παναθηναϊκό»
Όσο μπορούσε και όσο είχε δυνάμεις, πάλεψε κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΚΑΟΔ, όπως τόνισε ο Κώστας Μέξας που παραδέχθηκε την ανωτερότητα του τριφυλλιού και τον… Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα διαφορετικού επιπέδου από μας. Παρόλ’ αυτά προετοιμαστήκαμε καλά, αλλά δεν ήμασταν αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού για να εκμεταλλευτούμε τα λάθη στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Είναι αλήθεια όταν ήρθαν συγκεντρωμένοι, δεν μπήκαν χαλαρά στο παιχνίδι και αυτό φαίνεται από τον χρόνο συμμετοχής των βασικών κι όταν είναι και σε καλή μέρα ο Διαμαντίδης τα πράγματα για την αντίπαλη άμυνα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Έτσι ήταν και για μας σήμερα. Υπήρχαν και στιγμές που ήμασταν και συγκεντρωμένοι και επιθετικοί και στην άμυνα και στην επίθεση και φτάναμε κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος δεν αντέξαμε».

Απ’ τους παίκτες, μίλησε ο Ντάρελ Χάρις: «Έγινε ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, που δεν σταμάτησαν να συναγωνίζονται και να μάχονται. Στο τέλος η ευστοχία που είχε ο Παναθηναϊκός ήταν αυτή που έκρινε και το παιχνίδι και τους έδωσε τη νίκη. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια ένταση στις προπονήσεις και ο ένας να πιέζει τον άλλον σαν συμπαίκτες για να γινόμαστε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: