Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Βενγκέρ: «Δημιουργικοί στην επίθεση»

Τη δημιουργία που χρειάζεται στην επίθεση η Άρσεναλ για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και ν' ανατρέψει τα πάντα στο Πριγκηπάτο, στον επαναληπτικό με τη Μονακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, κατέστησε καθοριστικό παράγοντα για το αποτέλεσμα του αγώνα της Τρίτης, ο Αρσέν Βενγκέρ.  
Ο Αλσατός κόουτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου από το Μονακό, ενόψει της ρεβάνς με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ που έφυγε από το «Έμιρεϊτς» με το υπέρ της 3-1 βάζοντας απίστευτα γερές βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά και ανέφερε:
«Η αλήθεια είναι ότι ανησυχούμε για τον αγωνιστικό χώρο γιατί έχει βρέξει πολύ και θα βρέξει και την Τρίτη.
Ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι εις βάρος μας και βάσει στατιστικής είναι όλα εναντίον μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να διαψεύσουμε τα νούμερα... Η Μονακό είναι πολύ συμπαγής ομάδα και θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ δημιουργικοί στην επίθεση για να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα. Θα πρέπει να κάνουμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα ήμασταν εδώ».
Κληθείς να σχολιάσει τους ισχυρισμούς του Ζοσέ Μουρίνιο περί της διεκδίκησης του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ από την Άρσεναλ, ο Βενγκέρ τόνισε:
«Απέχουμε πολύ από την Τσέλσι αλλά στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με νίκες και θα δούμε που θα βρεθούμε στο φινάλε... Θέλουμε να πλησιάσουμε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: