Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Το «ερυθρόλευκο» πρέσινγκ για Γούτα και το εξωτερικό!!

Η Ξάνθη επιβεβαιώνει τις συνεχείς επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Δημήτρη Γούτα με... ορίζοντα το καλοκαίρι και ενώ υπάρχει προς τον παίκτη και πρέσινγκ από το εξωτερικό.
O Ολυμπιακός εμφανίζεται ως η ομάδα που από την εγχώρια αγορά έχει το πάνω χέρι για την υπόθεση της απόκτησης του νεαρού υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού. Ο 20χρονος Δημήτρης Γούτας που αγωνίζεται από το 2012 στην Ξάνθη και έχει ύψος 1.89 μέτρα έχει μπει εδώ και αρκετό καιρό στην λίστα των Πειραιωτών για το καλοκαίρι. Οι πρωταθλητές τον έχουν τσεκάρει για περισσότερες από δύο φορές και έχουν μπει στην διαδικασία επαφών με την Ξάνθη. Παίζει τον ρόλο του πως τον έχει δει και ο Βίτορ Περέιρα, που βέβαια είχε παρακολουθήσει και τον Μπανανά.
Την ίδια στιγμή οι Ακρίτες επιβεβαιώνουν τα περί συζητήσεων για τον παίκτη αλλά όχι τα περί οριστικού deal. Αντιθέτως για τον ΠΑΟΚ γίνεται λόγος για φημολογίες και όχι ουσιώδες ενδιαφέρον. Στα γραφεία της Ξάνθης πάντως έχουν φτάσει αρκετές προσφορές και από Ελλάδα και από εξωτερικό. Για τον ποδοσφαιριστή έχουν κινηθεί και σύλλογοι από Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και Ρωσία, με τους Ρώσους μάλιστα να φέρονται να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό.
Οι συζητήσεις για το μέλλον του Γούτα έχουν αρχίσει ουσιαστικά από τα τέλη Φεβρουαρίου και μετά. Ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη, την Ξάνθη και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. O Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές πως εφόσον θέλει πολύ έναν παίκτη από την ελληνική αγορά, τον αποκτά. Φαίνεται πάντως πως η υπόθεση έχει μπει σε καλό δρόμο, αν και ο νεαρός σέντερ μπακ έχει στο μυαλό του και την προοπτική του εξωτερικού.
Όπως προκύπτει μέσα στις προσεχείς δύο εβδομάδες θα αποσαφηνιστούν περισσότερα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, που έχει ξεχωρίσει και φέτος με την φανέλα της ακριτικής ομάδας. Η Ξάνθη ξεκινάει τις απαιτήσεις της για τον παίκτη από τις 600.000 με 700.000 ευρώ συν το ποσοστό μεταπώλησης. Μπορεί δηλαδή η όλη συμφωνία να φτάσει στο 1 εκατ. ευρώ.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: