Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Κοντά σε συμφωνία με την… Τurkish Airlines!!

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη συμφωνία είναι η ομάδα του Ηρακλή. Όπως αναφέρει στο σημερινό (16/3) φύλλο η εφημερίδα «Αrena Press», ο Σπύρος Παπαθανασάκης είναι πολύ κοντά σε μια συμφωνία που θα προκαλέσει αίσθηση πανελλαδικά. 
Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, οι «κυανόλευκοι» είναι σε συζητήσεις με την Turkish Airlines προκειμένου να είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας. Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ο Σπύρος Παπαθανασάκης, στις συζητήσεις που είχε, βρήκε πρόσφορο έδαφος και θα προσπαθήσουν το επόμενο διάστημα να ολοκληρώσουν τη συμφωνία. Μια τέτοια εξέλιξη θα φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή όπου δεν υπάρχουν τέτοιου είδους συμφωνίες.
Είναι πιθανό, αν τελικά εξελιχτούν όλα ομαλά, η τουρκική εταιρεία να διαφημιστεί στη φανέλα για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδος αλλά και για την παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το επόμενο δεκαήμερο μετά και από τις οριστικές συζητήσεις που θα υπάρξουν μεταξύ των δυο πλευρών. Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία, αυτή θα έχει ισχύ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την προοπτική ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι μεταστρέφεται το τοπίο για τον Ηρακλή και η εικόνα που είχε τα προηγούμενα χρόνια, αφού είναι πλέον σε κατάσταση να προσελκύσει πολυεθνικές εταιρείες και να γίνει περισσότερο αυτάρκης με τα έσοδα που θα υπάρχουν ως ΠΑΕ.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ηρακλή έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να επισπεύσουν όλες τις διαδικασίες, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει έστω για τα πλέι οφ η μπουτίκ της ομάδας. Αυτό και θα εξυπηρετήσει τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και θα αποφέρει ορισμένα έσοδα στην ΠΑΕ.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: