Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

«Θέλω Ολυμπιακό στον τελικό»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Δημήτρης Αδάμου και μίλησε για τον αντίπαλο που προτιμάει στη κλήρωση του κυπέλλου αλλά και για την αναμέτρηση με τη Λαμία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ο Ηρακλής βρίσκεται στις καλύτερες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Φέτος, είναι ότι καλύτερο έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, έχουμε καλούς παίκτες, καλό προπονητή, έναν μεγαλομέτοχο που μας έχει βγάλει από δύσκολες καταστάσεις και καλές επιλογές ξένων και μεγάλων. Υπάρχουν δύο στόχοι, το πρωτάθλημα και το κύπελλο και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
Για τον αντίπαλο που προτιμάει στην κλήρωση του κυπέλλου:
«Θα παίζει μεγάλη σημασία η κατάσταση της ομάδας όταν γίνει το πρωτάθλημα αλλά και οι υποχρεώσεις που έχει η κάθε ομάδα. Το πιο εύκολο για εμένα είναι να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλων Σμύρνης. Θέλω να πάω στον τελικό με τον Ολυμπιακό και να δει το παιχνίδι ολόκληρη η Ελλάδα. Αυτή την στιγμή βέβαια δεν μπορούμε να προδικάζουμε τίποτα. Όλες οι ομάδες είναι βατές, ο Ολυμπιακός και η Ξάνθη είναι ομάδες Σούπερ Λιγκ αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε τίποτα».
Για το παιχνίδι με την Λαμία:
«Δεν είναι αυτή η ομάδα που ξεκίνησε από την αρχή. Έχει μείνει αρκετά πίσω και θα παίξει καλά για να βρεθεί κοντά μας. Εμείς σε όλα τα παιχνίδια εκτός είμαστε δυνατοί και πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Είναι καλή ομάδα η Λαμία αλλά ο Ηρακλής είναι πολύ καλύτερος».
Για την ομάδα ράγκμπι του Ηρακλή:
«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στην ομάδα ράγκμπι του Ηρακλή που για τρίτη χρονιά πήρε το πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής είναι ενιαίος και είμαστε ένα σε όλα τα αθλήματα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: