Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Θεοδωρόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε το παιχνίδι»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν έφτασε η είδηση για τον απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη στην Τρίπολη: «Ναι να έχουνε φτάσει τα νέα εδώ. Εμάς δεν μας απασχολεί τι γίνεται στις άλλες ομάδες ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα μπορεί να βρει τον δρόμο του, δεν χρειάζεται να αναφερθούμε σε προπονητές, αυτά είναι πράγματα της ομάδας και δεν μας απασχολούνε».

Για το αν του άρεσε ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα έτσι όπως τον είδε το Σάββατο: «Θεωρώ πως μπορούσε και καλύτερα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες αλλά εμείς θεωρώ πως είμασταν αρκετά καλύτεροι είχαμε κατοχή της μπάλας και για αυτό δεν δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να κάνει κάτι καλύτερο».

Για το ποιος δικαιούται να δηλώνει ικανοποιημένος με το 0-0: «Πιστεύω πως και οι δυο πρέπει να είναι ευχαριστημένοι και εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ και να κερδίζαμε το παιχνίδι όπως και ο ΠΑΟΚ το ίδιο, πρέπει και οι δυο να είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό».

Για το αν πιστεύει ότι με την αλλαγή προπονητή θα συναντήσει μια διαφορετική ομάδα στα πλέι οφ: «Θεωρώ ότι πάντα ένας καινούργιος προπονητής πάντα φέρνει νέο αέρα σε μια ομάδα από εκεί και πέρα τα πλέι οφ δεν έχουν έρθει ακόμη εμείς προσπαθούμε να μπούμε να ας έρθουνε με το καλό και τότε θα τα δούμε διαφορετικά».

Για την μεγάλη κατοχή της μπάλας από τον Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούνε να έχουμε την κατοχή της μπάλας να δημιουργούμε θεωρώ ότι σε αυτό το παιχνίδι μας βγήκε λίγο παραπάνω».

Για το αν ήταν θέμα τακτικής η μεγάλη κατοχή της μπάλας: «Ο ΠΑΟΚ ίσως φοβήθηκε λίγο το παιχνίδι όλες οι ομάδες. Όλες οι ομάδες υπολογίζουν τον Αστέρα σαν ποιοτική ομάδα και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να μπορούμε να δημιουργήσουμε».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: