Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

«Ψηστήρι» σε Μαρτίνες!

«Αναθερμάνθηκε» το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μαρτίνες μετά και τον τραυματισμό του Μάνταλου. Πιθανόν να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις για τον Αργεντινό που κάνει εξαιρετική σεζόν.

«Ψηστήρι» σε Μαρτίνες
Επιστρέφει στην επικαιρότητα της ΑΕΚ ο Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της Ένωσης εδώ και καιρό. Ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού κάνει πολύ καλή σεζόν, φορώντας τη φανέλα του Παναιτωλικού και πολλές φορές έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του. Πρόκειται για τον παίκτη με τις περισσότερες ασίστ τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Super League, έχοντας 10 σε 26 συμμετοχές.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα του Αγρινίου στην περυσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο αρέσει στους «κιτρινόμαυρους» και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου, που «τρέχει» για να προλάβει την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του, επανήλθε η περίπτωση του στην επιφάνεια.

Όπως αναφέρεται στη «SportDay» έχουν αρχίσει ήδη οι επαφές με την πλευρά του παίκτη και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, ενώ είναι αρκετά πιθανόν να σημειωθούν εντός των επόμενων 48 ωρών.

Φυσικά, για να τον κάνει δικό της η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει χρήματα και στον Παναιτωλικό, καθώς δεν λήγει ακόμη το συμβόλαιο του, αλλά φαίνεται πως δεν εμφανίζονται οι άνθρωποι της αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, στο να δώσουν λεφτά για τον Μαρτίνες.

Στα συν της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι το ότι ο Αργεντινός εκτός από τη θέση του Μάνταλου (πίσω από τον επιθετικό) μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και στα πλάγια. Όταν επιστρέψει δηλαδή στη δράση ο ηγέτης της ΑΕΚ, θα υπάρχει η δυνατότητα να συνυπάρξει μαζί του στον αγωνιστικό χώρο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: