Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Δύσκολα με Λαμποράλ ο Λαφαγέτ!!

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως ο Όλιβερ Λαφαγέτ θα αγωνιστεί στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δύσκολα με Λαμποράλ ο Λαφαγέτ
Στον Ολυμπιακό η λίστα των τραυματιών αντί να μειώνεται, ολοένα και αυξάνεται! Στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε τέσσερις στη διάθεσή του (Σπανούλης, Πέτγουεϊ, Τσαϊρέλης και Κατσίβελης), ενώ μετά το τέλος του προστέθηκαν άλλες δύο απώλειες! Πρόκειται για τους Όλιβερ Λαφαγέτ και Κώστα Σλούκα!

Ο Αμερικανός με το διαβατήριο Κροατίας, περίπου πέντε λεπτά πριν τη λήξη, πάτησε το πόδι του Τζούλιαν Βον –ύστερα από εύστοχο σουτ τριών πόντων- και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί διάστρεμμα στο δεξί του πόδι, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη έως απίθανη. Πάντως, με την επιστροφή της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη, θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Από την άλλη, ο Έλληνας γκαρντ αποχώρησε με ένα τράβηγμα στο δικέφαλο. Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, συνεπώς οι πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στους Βάσκους είναι υπέρ του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: