Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Αναλαμβάνει δράση o Ιβάν!

Χθες έφυγε ο Αναστασιάδης, σήμερα έρχεται ο Σαββίδης. Εντός της ημέρας αναμένεται στην Ελλάδα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και θα έχει επαφές με τους άμεσους συνεργάτες του.

Αναλαμβάνει δράση o Ιβάν
Τελικά οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ σημειώθηκαν πριν την επιστροφή του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε προγραμματίσει αρχικά να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο για να παρακολουθήσει και το ματς με τον Αστέρα, αλλά το ανέβαλε, μεταθέτοντας το ταξίδι του για τις αρχές αυτής της εβδομάδας. Τελικά, θα έρθει σήμερα. Δηλαδή την επομένη του «διαζυγίου» με τον Άγγελο Αναστασιάδη και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Με την άφιξη του, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε φορά, θα δρομολογηθούν εξελίξεις σε διάφορα θέματα. Φυσικά, στο να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή ο Ιάκωβος Αγγελίδης μίλησε πρώτα και με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο δεύτερος είχε στηρίξει τον 62χρονο τεχνικό μετά την παραίτηση του, ύστερα από την ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που «τρέχει» σχεδόν όλες τις υποθέσεις, μετά την παραίτηση του Ζήση Βρύζα, έχει κάνει μια σημαντική προεργασία για την επόμενη σεζόν. Δηλαδή, μια λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και γενικότερα έχει στο μυαλό του κάποιες αλλαγές, ενώ έχει δουλέψει και στο θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή. Θα κάνει τις εισηγήσεις του, περιμένοντας το «ΟΚ» του Σαββίδη και το τι θα του πει για το μπάτζετ της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανόν να γίνει συνάντηση του κ Σαββίδη με τον Ζήση Βρύζα, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία τους, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει άλλο πόστο από αυτό που είχε μέχρι πρόσφατα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: