Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Μάχη… κατηγοριών!!


Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα και η SKODA Ξάνθη τον Ηρακλή στα ημιτελικά του Κυπέλλου σε δύο… μάχες ανάμεσα σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας και της Football League.

Μάχη… κατηγοριών!
Μια άτυπη μονομαχία ανάμεσα στη Σούπερ Λίγκα και τη Football League προέκυψε από την κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου που έγινε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης για να δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό του θεσμού. Το άλλο εισιτήριο θα το διεκδικήσουν οι SKODA Ξάνθη και ο Ηρακλής.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων της Football League και οι επαναληπτικοί τους σε αυτές των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Τα πρώτα ματς θα πραγματοποιηθούν στις 8-9 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 29-30 του ίδιου μήνα.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου δεν έχει οριστεί ακόμη μετά από αίτημα της διοίκησης του ΟΑΚΑ να αλλάξει ημερομηνία. Πάντως αυτό που αποφασίστηκε σήμερα είναι πως στον τελικό τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: