Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Πλήγμα με Ιμπάκα στους Θάντερ!!

Απών από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα μείνει ο Σερζ Ιμπάκα, καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του.

Πλήγμα με Ιμπάκα στους Θάντερ
Σε εγχείρηση στο γόνατο θα υποβληθεί ο Σερζ Ιμπάκα. Ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους πόνους του στο γόνατο και αναμένεται άμεσα να εξεταστεί από έναν ειδικό γιατρό, ώστε να καθαρίσει το γόνατό του. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα που θα αναγκαστεί να μείνει εκτός αγώνων ο διεθνής με την εθνική Ισπανίας και αν θα προλάβει να είναι έτοιμος, ενόψει των πλέι οφ.

Έτσι, αυτό το νέο πλήγμα έρχεται να προστεθεί στα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν τη φετινή σεζόν τους Θάντερ. Ο περσινός MVP του πρωταθλήματος, Κέβιν Ντουράντ, απουσιάζει εδώ και εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, λόγω της νέας επέμβασης στο πόδι του, με αποτέλεσμα να έχει απουσιάσει από 39 παιχνίδια τους φέτος.

Επίσης, ο έτερος σταρ της ομάδας, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι του στην αρχή της σεζόν, ενώ πρόσφατα υπέστη κάταγμα και στη μύτη του, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται με μάσκα στα τελευταία παιχνίδια.

Έτσι, το κενό του θα κληθούν να το καλύψουν σε μεγάλο βαθμό οι νεαροί Στίβεν Άνταμς και Μιτς ΜακΓκάρι, μαζί με το βετεράνο, Νικ Κόλισον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: