Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

«Δεν ήταν τυχαίο το αποτέλεσμα του Λονδίνου»

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η νίκη της Μονακό επί της Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε εκπληκτικά στο Λονδίνο και περιμένει την ίδια εμφάνιση και στη ρεβάνς.

«Δεν ήταν τυχαίο το αποτέλεσμα του Λονδίνου»
Για την εκπληκτική απόδοση της Μονακό στο πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ για τους "16" του Champions League μίλησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του δεν πήρε το αποτέλεσμα στην τύχη.

Οι Μονεγάσκοι υποδέχονται την Τρίτη (17/3) τους «κανονιέρηδες» στη ρεβάνς του υπέρ τους 3-1 στο "Εμιρέιτς", με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει ότι η ομάδα του άξιζε το αποτέλεσμα του πρώτου ματς.

«Σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, όλες οι ομάδες συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Δε νομίζω ότι η Άρσεναλ μας υποτίμησε. Αντίθετα, εμείς ήμασταν που κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο Λονδίνο. Το αποτέλεσμα δεν ήταν τυχαίο, το αξίζαμε», ήταν τα λόγια του 40χρονου τεχνικού, που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να χαλαρώσει και περιμένει ίδια εμφάνιση με αυτή του Λονδίνου.

«Δε χαλαρώνουμε. Όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα σαν την Άρσεναλ, με αρκετούς παίκτες υψηλού επιπέδου, δε γίνεται να είσαι χαλαρός, ανεξάρτητα του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Αντίθετα, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να επαναλάβουμε την εμφάνιση του Λονδίνου», είπε ο Πορτογάλος προπονητής που, στη συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

«Ο Μπερμπάτοφ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, επειδή έχει παίξει αρκετά παιχνίδια στο Champions League, έχοντας μεγάλη εμπειρία και ωριμότητα», δήλωσε ο τεχνικός της Μονακό, που στο τέλος αναφέρθηκε στο πόσο πολύ έχει ανέβει το επίπεδο τόσο της ομάδας του, όσο και της Παρί.

«Είναι αλήθεια ότι σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, οι δύο γαλλικοί σύλλογοι είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Η Παρί, πέρα από την Ευρώπη, έδειξε την ποιότητά της και στο μεταξύ μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες, πάντως, δείχνουμε στην Ευρώπη τη δουλειά που γίνεται αλλά, και την ποιότητα που υπάρχει στο γαλλικό πρωτάθλημα», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: