Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Παντακίδης: «Στο χέρι μας να πετύχουμε το νταμπλ»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Παντακίδης. Ο κεντρικός βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και για τον επόμενο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε συνέχεια στην χρονιά μας θέλουμε να διεκδικήσουμε και άλλα πράγματα»

Για το αν είναι εφικτό το νταμπλ: «Σίγουρα είναι εφικτό να το πετύχουμε και πιστεύω πως είναι στο χέρι μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε στο τέλος»

Για το αν έδειξαν περισσότερο πάθος σε σχέση με τους παίκτες του Ολυμπιακού: «Πιστεύω ότι βγάλαμε μεγάλο πάθος και δείξαμε ότι θέλαμε πολύ να πάρουμε το Κύπελλο και αυτό μας βοήθησε να το κατακτήσουμε».

Για το αν νομίζει πως από εδώ και πέρα ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα: «Σίγουρα πρώτη φορά νιώθουμε τον κόσμο της ομάδας  τόσο κοντά μας. Πιστεύω πως από εδώ και πέρα ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα μας βοηθήσει ακόμη πιο πολύ άλλωστε κάτι τέτοιο το είδαμε και σήμερα. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να έχει κόσμο στο γήπεδο».

Για το ποια είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την ομάδα:  «Είμαστε μια οικογένεια. Οι παίκτες, ο προπονητής και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει σε συνδυασμό με την δουλειά που κάνουμε είναι τα στοιχεία που μας ξεχωρίζουν σαν ομάδα. Ακόμη μας δίνει αβαντάζ η αποφασιστικότητα και η όρεξη που δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο πρόεδρος πάντα είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε και το έχει δείξει πολλές φορές».

Για το τι διαφορά είχε το χθεσινό παιχνίδι με αυτό που έγινε στον Πειραιά: «Στο παιχνίδι που έγινε στον Πειραιά  ο Ολυμπιακός έδειχνε και αυτός ότι ήθελε την νίκη όσο εμείς. Χθες εμείς το δείξαμε περισσότερο ότι θέλαμε την κούπα και το πετύχαμε»


Για το αν μπορεί ο κόσμος με τέτοιους τελικούς να έρθει στο γήπεδο: «Για να κερδίσει το βόλεϊ κόσμο σίγουρα θέλει επιτυχίες. Με τον τίτλο που πήραμε πιστεύω θα έχουμε περισσότερο κόσμο από εδώ και πέρα. Είναι στο χέρι μας να αυξηθεί η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο».

Για το αν πρόλαβαν να ξεκουραστούν: «Κοιμηθήκαμε για μια ώρα 6-7 το πρωί όσο είμασταν στο καράβι. Σήμερα και αύριο έχουμε ρεπό και από Τετάρτη τα κεφάλια μέσα για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αν ο ΠΑΟΚ χτίζει ομάδα πρωταγωνίστρια και για τα επόμενα χρόνια: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να το πετύχει αυτό. Φέτος γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια και μπορεί να συνεχιστεί αν μείνουν κάποιοι παίκτες και με προσθήκες και κάποιων άλλων. Αυτό θα φανεί στο τέλος. Ο πρόεδρος κάνει τα πάντα έτσι ώστε η ομάδα να παραμείνει σε αυτό το επίπεδο».

Για το αν θέλει χαρακτήρα για να κερδίσεις τέτοια ματς: «Σίγουρα  εμείς αποδείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα νικητή. Πάνω από όλα όμως βγάλαμε ψυχή και καρδιά και κερδίσαμε»

Για το αν θα αντιμετωπίζουν με περισσότερη ψυχολογία πλέον το πρωτάθλημα: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Φέραμε το Κύπελλο και αυτό μας δίνει περισσότερο κίνητρο να φτάσουμε στους τελικούς και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: