Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Άρσεναλ… σου ‘ρχεται!!

Πρόκριση με πανηγυρικό τρόπο για την Ρέντινγκ. Η ομάδα της Τσάμπιονσιπ διέσυρε 3-0 την Μπράντφορντ (είχε αποκλείσει την Τσέλσι) και θα παίξει για το όνειρο στην τετράδα του Κυπέλλου με την Άρσεναλ.

Άρσεναλ… σου ‘ρχεται!
Θα ζήσει το... παραμύθι της στο φετινό Γουέμπλεϊ η Ρέντινγκ που πανηγύρισε θριαμβευτική πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα κοντραριστεί με την κάτοχο του τροπαίου, Άρσεναλ για μια θέση στον... ήλιο!

Η ομάδα της Τσάμπιονσιπ πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 3-0 (0-0 το πρώτο ματς) απέναντι στην Μπράντφορντ (που μπήκε φρένο στη ξέφρενη πορεία της στο θεσμό, έχοντας αποκλείσει Τσέλσι και Σάντερλαντ) και εξασφάλισε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Μέσα σε 10' η υπόθεση είχε ήδη ξεκαθαρίσει, διότι οι γηπεδούχοι στο 6' άνοιξαν το σκορ με τον Ρόμπσον-Κανού και τρία λεπτά αργότερα ο ΜακΚλίρι το... καθάρισε, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα για την απόλυτη ανατροπή, στο 63' εκμηδενίστηκε, όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν να παλεύουν με δέκα παίκτες λόγω δίκαιης αποβολής του Φιλίπε Μοράις. Και τελικά το... κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου για την Ρέντινγκ ήρθε πέντε λεπτά μετά με τον Μακί να διαμορφώνει το τελικό σκορ και να στέλνει στα... ουράνια τους οπαδούς του!




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: