Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Με υπογραφή Τσόρι…!

Ο Ηρακλής Αντύπας αποθεώνει τον Τσόρι Ντομίνγκες και στέκεται στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια για άλλη μία φορά.
Συγκαταλέγεται στους παίκτες που ομορφαίνουν τα Σαββατοκύριακα. Σημεία των καιρών, αλλά δεν είναι αρκετοί οι «μάγοι» της μπάλας, που αγωνίζονται στην χώρα μας. Ο Τσόρι ανήκει στην κατηγορία των λίγων. Σε αυτούς που χαϊδεύουν την στρογγυλή θεά, σε αυτούς που μπορούν να κάνουν το απρόβλεπτο, που μπορούν να κάνουν τον θεατή να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. Κόντρα στη Ξάνθη, τα λεπτά περνούσαν και ο Ολυμπιακός «έφαγε» ένα ακόμα ημίχρονο χωρίς να κάνει τίποτα. Ούτε καν μια ευκαιρία. Το ματς μόνο εύκολο δεν ήταν, αλλά ο έμπειρος μέσος ήθελε να γιορτάσει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Θρύλο. Δεν ήθελε οι φιλοξενούμενοι να του χαλάσουν τις «δικές» του μέρες. Πέτυχε το γκολ και έλυσε τον γόρδιο δεσμό.
Ο Τσόρι ήταν αυτός που έβαλε μπροστά τον Ολυμπιακό και ο Ρομπέρτο, αυτός που φρόντισε να μην υπάρχουν καρδιοχτύπια στις… τηλεοράσεις (λόγω του απίστευτου μέτρου, με την ποινή των κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα γήπεδα της Super League). Ο ισπανός πορτιέρο, είπε «όχι» στον Καπετάνο σε μια φάση που η Ξάνθη, άγγιξε την ισοφάριση. Αν εκεί γινόταν το 1-1, το έργο των πρωταθλητών στο τελευταίο εικοσάλεπτο θα ήταν πέρα για πέρα δύσκολο.
Κι αφού δεν έγινε το 1-1, ήρθε ο Αφελάι με μια ατομική προσπάθεια να κάνει στο καπάκι το 2-0 και να «καθαρίσει» τη μπουγάδα. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη, το πολύτιμο τρίποντο και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Αν κερδίσει και τον Αστέρα, σε ένα σαφώς πιο δύσκολο ματς, αυτομάτως θα αγκαλιάσει και τη φετινή κούπα. Για να τα καταφέρει κόντρα στους Αρκάδες, δεν τίθεται θέμα ότι πρέπει να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό που είδαμε την Κυριακή το βράδυ. Κι φυσικά να μην πετάξει πάλι, ένα ημίχρονο στα
 σκουπίδια…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: