Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Πελεγκρίνι: «Δεν ισχύει το “δεν κερδίζεις, φεύγεις”»

Η στρατηγική και το πλάνο βάσει του οποίου πορεύεται η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ διαφορετικά απ' οποιαδήποτε άλλη ομάδα, όπως ανέφερε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι κάνοντας έμμεση αναφορά σε όσα γράφονται για το μέλλον του στον πάγκο των «πολιτών».
Ο Χιλιανός κόουτς, μπορεί να αναθάρρησε κάπως με την ισοπαλία (1-1) της Τσέλσι με τη Σαουθάμπτον μετά το πάθημα της Σίτι με το 1-0 από τη Μπέρνλι, όμως ξέρει ότι τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα.
Βέβαια, εμφανίζεται ψύχραιμος και συνεχίζει ήρεμος τη δουλειά του γιατί ισχυρίζεται ότι έχει πάρει εγγυήσεις από τη διοίκηση και τονίζει πως είναι πολύ διαφορετική η αντιμετώπιση που λαμβάνει ένας προπονητής στους «πολίτες» βάσει της στρατηγικής που ακολουθεί ο σύλλογος.
«Ο Μαντσίνι έφυγε για άλλους λόγους, όχι γιατί απλά μια χρονιά δεν πήρε τίτλο. Είναι πολύ διαφορετική η στρατηγική που ακολουθεί ο σύλλογος. Δεν πρόκειται να πει κανείς “δεν κερδίζεις, έφυγες”. Φυσικά και είναι απίστευτα σημαντικό να φέρεις τίτλους σε μια ομάδα και δεν μπορείς να επαναπαύεσαι απλά με μια θέση στην τετράδα ή ακόμα και στην 5η θέση επειδή οδηγεί στην Ευρώπη. Στα τελευταία τέσσερα χρόνια, όμως, η Σίτι έχει πάρει δύο πρωταθλήματα, έχει τερματίσει δεύτερη μια χρονιά, έχει πάρει Κύπελλο και Λιγκ Καπ. Δεν έχω αισθανθεί ότι επικρατεί κατάσταση σύμφωνα με την οποία θα έφευγα απλά αν δεν κάναμε νίκες».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: