Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

«Η ομάδα θα διαθέσει περίπου το 40% των μετοχών» (vid)

Συνέντευξη τύπου έδωσαν σήμερα (30/4) στο «Air Galaxy Hotel» οι άνθρωποι της Καβάλας, με τον πρόεδρο Κώστα Παπακωνσταντίνου, και τον προπονητή της Ένωσης, Γιάννη Τζήμα να μιλούν για το επίτευγμα της ανόδου, αλλά και για την φιέστα που ετοιμάζεται στο παιχνίδι του Σαββάτου (2/5, 17:00) στο παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας.
Στο συγκεκριμένο ματς θα μοιραστεί δωρεάν ένα γιορταστικό μπλουζάκι, το οποίο καλούνται να φορέσουν άπαντες, ώστε να δημιουργήσουν μια ομοιόμορφη εικόνα, όπως αυτή που βλέπουμε στα γήπεδα του NBA. Ωστόσο, η είδηση ήρθε από τον πρόεδρο της ομάδας ο οποίος απαντώντας στην ερώτηση για το αν θα βρει «συμμάχους» στη διοίκηση για τη νέα χρονιά, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Παπακωνσταντίνου είπε:
« Σε διοικητικό επίπεδο αυτό που θα γίνει μέσα στο Μάιο και θα καταλήξει με γρήγορες διαδικασίες, είναι ότι η ομάδα θα διαθέσει περίπου το 40% των μετοχών. Θα συνεχίσω να είμαι μεγαλομέτοχος, αυτός είναι ο στόχος. Το 40% των μετοχών θα διατεθεί σε άλλους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θέλουνε να πλαισιώσουν την ομάδα, διοικητικά. Υπάρχει ενδιαφέρον».
Για το αν θα μείνει ο Γιάννης Τζήμας στην ομάδα, τόνισε:
« Η ομάδα έχει ηθική υποχρέωση να συνεχίσει με τον κ. Τζήμα. Αυτό πρέπει να είναι αμοιβαίο. Από εκεί και πέρα, δεν είναι επί του παρόντος να μιλήσουμε για σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Κανείς δε μπορεί να απαντήσει».




Πηγή: proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: